23 Temmuz 2024

YETKİLİLER AÇIKLADI: DİKKAT KAR GELİYOR!

  • PDF
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu’da bugün ve yarın yoğun kar yağışı beklendiğini belirterek karla mücadele konusunda tüm hazırlıkların yapıldığını söyledi.
SALI VE ÇARŞAMBA YOĞUN KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR
Meteorolojik verilere göre ilimizde Salı ve Çarşamba günleri için yoğun kar yağışının beklendiğini ifade eden Başkan Yılmaz, “Yoğun ve etkili bir kar yağışı bekliyoruz. Özellikle yüksek kesimlerde sıcaklığın -10 ve -15 derecelere kadar düşeceği yönünde tahminler var. Bu da belirli risk ve mağduriyetlerin yaşanabileceğini gösteriyor. Büyükşehir Belediyesi olarak, bütün tedbirlerimizi aldık ve ekiplerimiz hazır. Ancak vatandaşlarımız da kişisel olarak tedbirini alsın ve buzlanmaya karşı dikkatli olarak araçlarında mutlaka kar lastiği, çeki halatı ve zincir bulundursun” dedi.
ÖNCELİK HASTALAR, CENAZELER, GRUP YOLLARI VE OKUL YOLLARI
Başkan Enver Yılmaz, karla mücadele çalışmalarında önceliğin hastalar, cenazeler, grup yolları ve okul yolları olduğunu belirterek, “Ekiplerimiz, 19 ilçenin tamamında her türlü şart altında görev yapmak üzere tüm hazırlıklarını tamamladı. Araç ve personel konusunda hiçbir sıkıntımız yok. 300 personel, 230 araç ve iş makinemiz karla mücadele için hazır bir şekilde bekliyor. 
Önceliğimiz, hastalara ve cenazelere müdahale etmek, grup yolları ve okul yollarının açılmasını sağlamaktır. Aciliyet gerektiren müdahalelerin ardından, mahalle yollarını ve diğer yolları açacağız” şeklinde konuştu.
ACİL DURUMLARDA 444 1 052’Yİ ARAYIN
Vatandaşların acil durumlarda 444 1 052 numaralı çağrı merkezine haber vermesini isteyen Başkan Yılmaz, karla mücadele çalışmalarını aksatacak asılsız ihbarlardan da uzak durulması gerektiğini söyledi.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde