23 Temmuz 2024

TORLUĞLU’NDAN GAZETEMİZE ZİYARET

  • PDF
Fındık üreticisi Mehmet TORLUOĞLU gazetemize yaptığı ziyaret esnasında bir takım açıklamalarda bulundu.
Torluoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Türkiye’de çeşitli suçlara karışarak, yurtdışına kaçan Türk vatandaşları, gittikleri ülkeden sığınma talebinde bulunuyorlar. Oysa Avrupa ülkeleri milliyetçi toplumlardır. Türkiye Cumhuriyeti Devletine Hainlik yapmış bu sığınmacılara Avrupalı toplumlar aslında vatan haini olarak bakıyorlar. Dolayısıyla bu hainlerin Avrupa’da vatan haini olarak yaşamalarındansa ülkelerine dönüp adam gibi cezalarını çekmeleri gerekiyor. Kastettiğim kesimler PKK ve FETÖ hainleridir. Sanmasınlar ki Avrupalılar onları çok seviyor” dedi.
Fındık konusuna da değinen Mehmet Torluoğlu; “ Ben bir üretici olarak fındık fiyatlarının bu kadar düşük olmasına hayret ediyorum. Avrupalı iş adamları bizim fındığımızı 10 liraya alıyorlar, mamul yapıp 100 liraya satıyorlar. Bizim hükümetimiz de bu duruma seyirci kalıyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ciddi bir fındık politikası oluşturmasında fındık ürünü açısından yarar vardır. İhracatçı firmalara üreticiyi boğdurmamalıdır” dedi. 
Gazetemiz sahibi Yavuz Selim Eser, Mehmet Torluoğlu’na nazik ziyareti ve hoş sohbeti için teşekkürlerini sundu. YENİHABER
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde