23 Temmuz 2024

PITIRCIKLARDAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ SÜPRİZİ

  • PDF
Fatsa Kız Meslek Lisesi Uygulamalı Anaokulu Pıtırcıklar sınıfı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla sınıf öğretmenlerine sürpriz yaptılar.
Velilerin organizasyonuyla düzenlenen kutlamayla, minik öğrenciler sınıf öğretmenleri Fatma Manici Öztürk’e hediye ve çiçeklerini sundular.
Öğrencilerin sınıf öğretmenlerini çok sevdiğini söyleyen sınıf annesi Hasret Keskin Genç: “ Çocuklarımız üzerinde büyük emeği olan Fatma Manici Öztürk’ü, kendisi için özel olan öğretmenler gününde mutlu etmek istedik. Bu yüzden diğer velilerimizle birlikte bu organizasyonu düzenledik. Öğrenciler öğretmenlerine çiçek ve hediye takdim ederek, öğretmenler gününü kutladı. Ardından pasta kesimi gerçekleştirdik. Bütün velilerimizin de katılımıyla sıcak ve samimi bir ortam gelişti. Hem öğrenciler hem de veliler adına Pıtırcıklar sınıfı öğretmeni Fatma hanımın öğretmenler gününü tekrardan kutluyoruz” dedi.
Yapılan sürpriz karşısında oldukça duygulanan Fatsa Kız Meslek Lisesi Uygulamalı Anaokulu Pıtırcıklar sınıfı öğretmeni Fatma Manici Öztürk: “ Hem velilerimiz hem de öğrencilerimiz beni çok mutlu ettiler.  Hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. YENİHABER
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde