23 Temmuz 2024

KOMADAKİ OĞULLARI İÇİN YARDIM BEKLİYORLAR

  • PDF
İlçemizde 25 Haziran 2016 tarihinde geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan ve o günden bugüne kadar komada yaşayan Mehmet Altun(23)’un ailesi çocuklarının iyileşmesi için gerekli ameliyat parası olmadığı için hayırsever vatandaşlardan yardım bekliyorlar. 
25 Haziran 2016 tarihinde Fatsa’dan Ordu istikametine giden Mehmet Altun(23) yönetimindeki 52 KD 746 plakalı kamyonet Samsun-Ordu karayolu Bolaman Mahallesi’nde park halindeki 28 K 1289 plakalı kamyona arkadan çarmış ve sürücü Altun ağır yaralanmıştı. O günden bugüne kadar komada yaşayan ve ailesinin artık maddi gücü kalmadığı için bir sonra ki ameliyatı yaptırmaması yüzünden aile hayırseverlerden vatandaşlardan çocuklarının ameliyat parası için yardım bekliyor. 
Fatsa’da özel bir hastanede tedavisi devam eden Mehmet Altun’un babası Durmuş Altun yaptığı konuşmasında: “Oğlum trafik kazası geçirdi ve halen o günden bugüne kadar komada yatıyor. Elimizden bir şey gelmiyor. 5 aydır buradayız. Durumu bitkisel hayatta devam ediyor. Konuşmuyor, gezemiyor yatan bir hasta oldu oğlum. İstanbul veya Trabzon ilinde ameliyat yaptırmak istiyoruz. Tabii ki masraflar ağır ve inşallah bizlere yardımcı olurlarsa çok seviniriz” dedi. 
Gözyaşları içinde oğlunun iyi olmasını çok istediğini belirten anne Hüsne Altun ise yaptığı açıklamada: “Oğlumun beyninde su var ve ameliyat olması gerekiyor. Durumumuz müsait olmadığı için ameliyat ettirmekte zorlanıyoruz. Doktor bey kesin ameliyat gerekli dedi. Maddi dururumuz yok. İstanbul’a veya başka bir ildeki hastanede Ameliyat ettireceğimiz hastanede çok pahallı ameliyatlar. Allah rızası için bizlere hayırsever vatandaşlar yardımcı olsunlar” dedi. 
Fatsa'daki özel hastanenin Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Dr. İsmail Karataş ise Mehmet Altun’un durumu ile ilgili yaptığı değerlendirme: “5 ay önce trafik kazası sonucu hastanemize geldi. Geldiğinde durumu gerçekten çok ağırdı. Kaybedilmek üzereydi. Uzun süre yoğun bakımda takip ettik. Beyin kanamasından ve kafa tasında ki kırıklardan dolayı ameliyat edildi. sonrasında bir miktar topladı hastamız. Şuanda bir bakım hastası olarak takip ediliyor. İkinci bir ameliyat planlıyoruz ailesi sıcak bakarsa. Beyninde hastamızın hafif bir su toplaması var” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde