23 Temmuz 2024

DOĞA OKULLARINDAN ANLAMLI PROJE

  • PDF
Doğa Okulları Ünye Kampüsü “Bu kış beni sen giydir” projesiyle Korgan ilçesinde bulunan Çamlı 75. Yıl İlkokul ve ortaokulunda bulunan öğrencilere yönelik bir kampanya düzenliyor.
Başarılarıyla göz dolduran okul öğrencileri bu kez de belirledikleri kardeş okuldaki minik kalpleri ısıtmak için seferber oldular.
TMBA öğrenci meclisi öğrencileri tarafından hazırlanan proje ile bir farkındalık oluşturan Doğa Okulları Ünye Kampüsü bu kez Korganlı 281 öğrencinin dileklerini gerçekleştirecek. 
Sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini dile getiren okul yönetimi projeye öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin de destek verdiklerini açıkladı. Her yıl belirledikleri bir kardeş okul öğrencilerinin proje dâhilinde kışlık ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirten okul yönetimi: “ Doğa Okulları olarak başlattığımız sosyal sorumluluk projesi ile hem farkındalık yaratıyoruz hem de öğrencilerimizin sosyal gelişimine katkı sağlıyoruz. Bu kış Korgan ilçesinde bulunan Çamlı 75. Yıl İlkokul – Ortaokulu öğrencileri için mont, kaban, bot ve kırtasiye yardımlarında bulunacağız. 
Kampanyaya meclis başkanları katılmış ve kararlar alınmıştır. Alınan kararlar doğrultusunda da uygulamaya geçtik. Projemizin ses getirmesini ve daha fazla öğrencinin dileğini gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde