23 Temmuz 2024

OSB VE ÇEVRE YOLU ERGÜN TAŞÇI’NIN GÜNDEMİNDE

  • PDF
AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Fatsa Çevre Yolu proje  ihalesinin yılsonuna kadar yapılması için mücadele ettiklerini ifade etti.
Fatsa’nın heyecanla beklediği çevre yolu projesinin bir an önce hayata geçirilmesi için her fırsatta gündeme getiren Ergün Taşçı, çevre yolu projesinin ulaşımda rahatlama sağlanması adına büyük önem teşkil ettiğini ifade etti. 
Vekil Taşçı, konuyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, Plan ve Bütçe Komisyonunda Ordu’nun sorunlarını dile getirdiğini söyledi.
Geçtiğimiz hafta Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından gelen bir heyetin Fatsa Çevre Yolunun geçeceği 21,5 kilometrelik güzergâhta inceleme yaptığını ifade eden Taşçı, “Ordu’nun ulaşımla ilgili sıkıntılarını çözebilmek için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Ordu’nun en büyük sorunlarından birisi olan Fatsa Çevre Yolu Projesini sürekli gündemde tutmaya çalışıyoruz. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımıza konuyu aktardık. Yılsonuna kadar bu yolun proje ihalesini yaptırmaya çalışıyoruz.” dedi.
Ordu’nun sanayi alanında genişlemesi için Organize Sanayi Bölgelerinin (OSB) önemli olduğuna dikkat çeken Taşçı, “Plan ve Bütçe Komisyonunda ayrıca Ordu’daki OSB’lerin durumunu da gündeme getirdik. Altınordu ilçesine yapılması düşünülen 2. OSB’nin 2017 yılı yatırım programına alınması amacıyla bilgilendirme raporu Bilim ve Sanayi Bakanlığına sunuldu. Ünye’ye kurulması planlanan OSB’nin kuruluş protokolü bakanın onayına sunuldu. Fatsa OSB’nin büyütülmesine bilgilendirme protokolündeki eksiklikler Pazartesine kadar tamamlanarak bakanın onayına sunulacak. İnşallah bu yatırımlarının hepsi 2017 yatırım programına alınacak.” Dedi. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde