23 Temmuz 2024

YETİM-DER’DEN TANITIM TOPLANTISI

  • PDF
İlçemizde faaliyetlerini yürüten Fatsa Yetimlerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği taşındıkları yeni yerinde bir tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.
Toplantıya, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Saadet Partisi Fatsa İlçe Başkanı İsmail Koçan, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Bolaman Orta ve İlkokulu Müdürü Beytullah Geçtan, Fatsa Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Ahmet Çelik ve Abdullah İstikbal ’in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. 
  Yetimler bizlere Allah’ın bir emanetidir diyen Fatsa Yetimlerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Atik, katılım gösteren davetlilere de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.
Faaliyetlerine başladıkları günden bu güne derneğe katkı sağlayan şahıs, kurum ve kuruluşlara minnettar olduklarını belirten İbrahim Atik; “Sizlerin vermiş olduğu desteklerle mutlu ettiğimiz ve hayata daha kolay tutunmalarına vesile olduğumuz her bir yetim bizim için altın değerindedir. Destek veren herkesten Rabbim razı olsun. Belediye İş hanı binasında faaliyetlerimize devam ediyoruz. Bizler vesilesi ile yetimlerimize sahip çıkmak isteyenler bizleri ziyaret edebilirler” dedi. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde