23 Temmuz 2024

VEKİL TAŞÇI MÜJDEYİ VERDİ

  • PDF
Ordu’dan başlayıp Topçam’da sona erecek olan Ulubey-Gürgentepe - Gölköy Karayolu’na ait proje ihaleye çıktı.
Yaklaşık 5 yıl önce ihalesi yapılarak yapımına başlanan Ulubey-Gürgentepe-Gölköy Karayolu tekrar ihaleye çıkıyor. Çeşitli müteahhit firmalardan kaynaklanan sorunlar nedeniyle yapımı uzayan ve son firmanın da işi bitirememesi nedeniyle tekrar ihaleye çıkartılması kararlaştırılan Ulubey – Gürgentepe - Gölköy Karayolunda son viraja girildi.
Ordu için oldukça önemli bir yere sahip olan bu projenin tamamlanması için inceleme ve takipleri titizlikle yürüttüklerini ve bunun sonucunda bu hayırlı haberi kamuoyu ile paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu. 
AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: ‘Uzun süredir çözümü için uğraştığımız (Ordu-Topçam) Ayr.-Ulubey-Gürgentepe-Gölköy Yolu Km:28+918,59-58+555,47 arası toprak tesviye, sanat yapıları ve üstyapı (BSK) işlerine ait İhale, Kamu İhale bülteninde ilana çıkmıştır. İhale tarihi: 11.11.2016 saat: 10:00'dur. Bu yolun Ordulu hemşerilerimiz için taşıdığı önem ve ihtiyacının farkındaydık. Tamamlanması adına somut adımlar atılması için elimizden gelen tüm çabayı ve gayreti gösterdik. Ülkemiz, bölgemiz ve hemşerilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi. YENİHABER 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde