23 Temmuz 2024

“GENÇLERİN UFKUNU AÇMAK İSTİYORUZ”

  • PDF
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Gençlerimizle Birlikte Ordu’yuz Projesi, kaldığı yerden devam ediyor. Yeni eğitim öğretim yılının başlamasının ardından, Mesudiye’den gelen 45 kişilik öğrenci grubu Ordu gezisi programını tamamladı.
Ordu gezisine Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisinden başlayan öğrenciler, daha sonra meclis salonunda Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu ile bir araya geldi.
Gençlerle bir süre sohbet eden Genel Sekreter Dr. Çöpoğlu, proje kapsamında Mesudiye’den gelen öğrencileri misafir etmekten son derece mutluluk duyduklarını ve Ordu’nun 19 ilçesindeki gençleri birbiriyle kaynaştırmak istediklerini söyledi.
Gençlere yönelik projelere önem verdiklerini söyleyen Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, “Öğrenci kardeşlerimizin Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu Üniversitesi ve Ordu Giresun Havalimanı gibi yerleri ziyaret etmelerini sağlayarak ufkunu açmak istiyoruz. Gençlerimizin gezip eğlenirken kendilerini geliştirmelerini sağlamak amacıyla birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda yaz sezonunda Ordu’da bir ilke imza atarak Yunus Emre Gençlik Kampını düzenledik. Derslerinde başarı göstererek takdir ve teşekkür belgesi almaya hak kazanan bin civarında genç kardeşimizi, kızlı erkekli ayrı zamanlarda bu kampta misafir ettik. Ordu’nun birleştirici gücü Büyükşehir Belediyesi olarak, ilimizde birlik ve beraberliğin sağlanması amacıyla bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.
Konuşmasının devamında Büyükşehir Belediyesi’nden ve projelerden bahseden Genel Sekreter Dr. Çöpoğlu, Çikolata Park, Kayak Merkezi, Katı Atık Ayrıştırma Sistemi, Ordu Park AVM, turizm çalışmaları ve diğer yatırımlar hakkında öğrencilere bilgi verdi.
ARADA DAĞLAR KADAR FARK VAR
Öğrencilere refakat eden, Konyalı olduğunu ve dört yıldır Mesudiye ilçesinde çalıştığını söyleyen öğretmen Süleyman Taş, “Proje kapsamında bir önceki ziyarete katılan öğrencilerimiz, düzenlenen programdan çok memnun kaldı. Mesudiye’de ilk göreve başladığım zamanla şimdiki durumu karşılaştırdığımda arada dağlar kadar fark görüyorum. 
Büyükşehir Belediyesi ve Mesudiye Belediyesinin bu değişimde çok büyük etkisi olduğuna inanıyorum. Bu anlamda özellikle Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Mesudiye Belediyesine çok teşekkür ediyorum” dedi. 
Büyükşehir Belediyesi ziyaretinin ardından Boztepe’ye çıkan öğrenciler, daha sonra Altınordu Çivisiz Sahil Mescidi, Ordu Üniversitesi ve Ordu Giresun Havalimanını ziyaret etti.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde