24 Nisan 2024

“Karadeniz’in En Büyük TSO Binası FATSO Olacak”

  • PDF

fatso bin

Yapımına Nisan ayı itibarı ile başladığımız yeni Fatsa Ticaret Ve Sanayi Odası binamızda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

İnşaata giderek incelemelerde bulunan Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, binanın şu anki durumu ve ne zaman hizmete açılacağına dair açıklamalarda bulundu.

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası (FATSO) Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa ile birlikte 7 ilçeye daha iyi hizmet verecek bir bina yaptıklarını söyledi. Kumru yolu üzerinde inşaatın halen devam ettiğini ve büyük ilerleme kaydettiğini belirten Karataş, yeni binanın 600 metrekare tabanı ile birlikte 3 kattan oluşacağını ve en üst kata da eşsiz bir restoran yapacaklarını ifade etti.

Yeni bina yapmalarındaki amaçlarını, "Daha iyi bir hizmeti daha kaliteli bir yerde üyelerimize ulaştırmaktır" şeklinde açıklayan FATSO Başkanı Karataş, "2013 yılının sonunda binamızı hizmete açmayı planlıyoruz, çok değişik aktiviteleri ve mekânları bünyesinde barındıracak bir bina olacak. Elektrik ve mekanik ihalesini de sonuçlandırdık. Önümüzdeki 1-2 aylık süre zarfında dış cephe ihalesine çıkıyoruz. Fatsa’mıza ve Fatsa Ticaret Odası’na yakışır tam bir bölge ticaret odası binası olacak. Ortalama maliyeti 3 milyon TL civarında olacak. Bizi çok heyecanlandıran bir yapı oluyor. Karadeniz Bölgesi’nin en büyük Ticaret Odası binasının Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Binası olacak olmazı bizim için büyük sevinç kaynağı. Ayrıca böyle özel ve güzel bir binayı böyle güzel bir yerde konumlandırmak da bizi mutlu ediyor. 1800 üyesi olan, 7 ilçeyi kapsayan bir odanın böyle güzel bir binada hizmet edecek olması ayrıca gurur kaynağımızdır. Binamızın bu hale gelmesinde pay sahibi olan herkese çok teşekkür ederim. Başta yüklenici firmamız yapım inşaat ve çalışanları olmak üzere herkes çok emek veriyor. Şimdiden bölgemize ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde sözlerini noktaladı.

fatso binaaa

fatso binaa

Son Güncelleme: Salı, 02 Ekim 2012 13:46

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde