01 Mayıs 2024

Bilgisayar İşletmenliği Kursu Sertifika Töreni

  • PDF

bilgisayar1-5-2013 “Okullar Hayat Olsun Projesi” kapsamında Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile Ticaret Meslek Lisesi işbirliğinde açılan Bilgisayar İşletmenliği Kursunu başarı ile bitiren kursiyerlere belgeleri törenle verildi.

 “Okullar Hayat Olsun Projesi” kapsamında Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile Ticaret Meslek Lisesi işbirliğinde açılan Bilgisayar İşletmenliği Kursunu başarı ile bitiren kursiyerlere belgeleri törenle verildi.

Ticaret Meslek Lisesi’ndeki Belge Törenine Fatsa Kaymakamı Sayın Bekir ATMACA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel AVCI, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Atilla YİĞİT, Hüseyin BİBEROĞLU, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Paşa SUİÇMEZ, Halk Eğitimi Merkezi müdürü ve müdür yardımcıları, okul müdürleri ve kursiyerler katıldı.

Törende bir konuşma yapan okul müdürü Ali YAZGI, “Okulumuzda bu yıl 160 saatlik Bilgisayar İşletmenliği kursunu açtık. Kursumuza katılan 15 kursiyerimize bu belgeyi kazandırdığımız için okul müdürlüğü adına sevinçliyiz. Buradan aldıkları belgeyle iş hayatında geçerli bir belge olarak kazançlarına bir katkı sağlamasına kursiyerlere ümit ediyorum diye konuştu.

Fatsa Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Celal ACAR ise Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak 231 adet değişik kurs açtıklarını, açılan kurslara da 4800 kursiyerin katıldığını söyledi. “Müdürlüğümüze talep oldukça İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün onayıyla her türlü kursun açılmasına gayret göstereceğiz. 160 saatlik Bilgisayar İşletmenliği kursunu başarı ile bitiren kursiyerleri tebrik ediyorum” dedi.

Bilgisayar İşletmenliği Kursunu başarı ile bitiren kursiyerler belgelerini Fatsa Kaymakamı Sayın Bekir ATMACA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel AVCI, Şube müdürleri Atilla YİĞİT, Hüseyin BİBEROĞLU, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Paşa SUİÇMEZ, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Celal ACAR, okul müdürü Ali YAZGI’nın elinden aldılar.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde