01 Mayıs 2024

Minikler Kendi Eserlerini Anne Ve Babalarına Sattı

  • PDF

minikler24-4-2013Fatsa Kız Teknik Meslek Lisesi, anaokulu öğrencileri, kendi yaptıkları el işi eserleri anne ve babalarına para karşılığı sattı.
Lise binasının giriş kısmında miniklerin el emeklerine yönelik açılan sergide, kağıttan, makarnadan, kartondan ve çeşitli plastik ürünlerden yaptıkları eserleri görmeye gelen miniklerin aileleri çocuklarının eserlerini görünce sevindiler ve okul öğretmenlerine teşekkür ettiler.
Bu arada aileler kendi çocuklarının yaptığı el işi oyuncak ve malzemeleri, sevgi kumbarasına atarak eğitime de maddi destek sağladılar.
Bu arada, okul öğretmenlerinden Gülnihal Bektaş, Aslı Aydın Baştürk, Ayşegül Çöller, Emine Bal, Göknur Şentürk, Burçin Deniz ve 9. Sınıf öğrencilerinin gayretleriyle kendi el emekleri ile ürettikleri ürünleri sergiledikleri kermes de büyük ilgi gördü. Kız Teknik Meslek Lisesi Müdürü Abdullah Özkan, kermesten ve sevgi kumbaralarından elde edilen gelir ile ihtiyaç sahibi öğrencilere ve ailelerine maddi kaynak sağlanacağını söyledi.minikler-24-4-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde