01 Mayıs 2024

TÜBİTAK Türkiye Finalinde Başarılar

  • PDF

DSCN649517-4-2013Fatsa Kaymakamı Bekir ATMACA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı ile birlikte TÜBİTAK Samsun Bölge Sergisinde Sosyoloji alanında birinci olan Anadolu Öğretmen Lisesine ziyarette bulundu. Ziyarete Şube Müdürleri Atilla Yiğit ve Hüseyin Biberoğlu eşlik etti.

TÜBİTAK Samsun Bölge Sergisine danışman öğretmenliğini Özay Nuri Aksoy’ un yaptığı öğrenciler Sümeyra İlpeşin ve Mahmut Mahsun Topaloğlu’ nun hazırladığı “Kültürel Bütünleşme Bağlamında Fatsa Gürcülerinin Sosyolojik Çözümlemesi” projesiyle katılarak Sosyoloji alanında 21 proje arasından birinci seçilerek, 20-24 Mayıs 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye Finallerine katılma hakkı kazanmıştır.

Ziyarette danışman öğretmen Özay Nuri Aksoy ile öğrenciler Sümeyra İlpeşin ve Mahmut Mahsun Topaloğlu, Kaymakamı Bekir Atmaca’ ya projenin amacı ve hedefleri hakkında bilgi verdiler.

Kaymakam Atmaca, Müdür Avcı, Şube müdürleri Atilla Yiğit ve Hüseyin Biberoğlu, projeleri ile Samsun Bölge Sergisinde Sosyoloji alanında birinci seçilen öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek, Türkiye Finalinde başarılar dilediler.DSCN64517-4-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde