01 Mayıs 2024

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan İlçemizde İncelemelerde Bulundu.

  • PDF

 DSCN6994 -17-4-2013İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan ilçemizi ziyaret ederek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı ile birlikte Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Ticaret Meslek Lisesi, Aslancami Ortaokulu ile Ilıca Ortaokulunda incelemelerde bulundu.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ve Ticaret Meslek Lisesi ziyaretinde öğretmenler odasında idareci ve öğretmenlerle bir araya gelerek, ilimizin başarı seviyesini artırmak için yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Eğitim öğretimde  en büyük işin öğretmenlerimizde olduğunu belirterek onlara destek vererek mevcut çalışmalarından daha fazla gayret sarf etmeleri gerektiğini ve bunu da takip edeceğini ifade etti.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan daha sonra Aslancami Ortaokulunu ziyaret ederek yapımı devam eden yeni okul binasının inşaatında incelemelerde bulundu. Okul yöneticilerinden yeni yapılan okul inşaatının son durumu hakkında bilgi aldı.

 

Ayrıca “Bu Benim Eserim Samsun Bölge sergisinde Kimya alanında “Pamuk Kozasından Medefe” projeleri ile Türkiye Finaline katılacak olan öğrencileri de kutlayan İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Ilıca Ortaokulunu da ziyaret ederek incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan ilçemizden ayrıldı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde