03 Mayıs 2024

Öğrencilerimiz Hünerlerini Sahnede Sergiledi

  • PDF

sahne17-4-201323 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilçemiz ortaokul öğrencileri arasında Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında “Sahne Sanatları” yarışması yapıldı.

Yarışmanın jüri üyeliğini Anadolu Lisesi Edebiyat öğretmeni Elif Banu Güntegin, Ticaret Meslek Lisesi Edebiyat öğretmeni Nihat Saygı, Anadolu Öğretmen Lisesi Edebiyat öğretmeni Ahmet Erkuvum, Atatürk Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi Edebiyat öğretmeni Ufuk Bayraktar yaptı.

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında 10 ortaokulun katıldığı “Sahne Sanatları” yarışmasını İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ercan Uçak, öğretmenler, öğrenciler ve veliler büyük beğeniyle izledi. Yarışmaya katılan öğrenciler hünerlerini sahnede başarılı bir şekilde sergilediler.

Yarışma sonunda “Damat Adayları” eserleri ile M. Necati.Çetinkaya Ortaokulundan Tüncay Bayraktar ve ekibi 79.5 puanla birinci, “Ne Dersin Azizim” adlı eserleri ile Yalıköy Ortaokulundan Zeynep Yıldız ve ekibi 64.5 puanla ikinci, “Köyün Aileleri” adlı eserleri ile Atatürk Ortaokulundan Funda Kök ve ekibi “Anadolu” adlı eserleri ile Şahabeddin Harput Ortaokulundan Suna Alay ve ekibi 62.25 puanla üçüncü oldu.

Sahne Sanatları” yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, büyük cesaret örneği göstererek yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi kutlar, yarışmanın yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri daha sonra belirlenecek bir tarihte Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında düzenlenecek törenle verilecektir.sahne-17-4-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde