02 Mayıs 2024

'Okullar Hayat Bulsun’a Kaymakam Ziyareti

  • PDF

okul10-4-2013Kumru ilçesinde “Okullar Hayat Bulsun” projesi kapsamında kendi okulunu yenileyen İMKB YBO, Kumru Kaymakamı Ahmet Özkan’ı ağırladı.
Okulun çevre ve bahçe düzenlemesini yeniden yapan ve yeni bir görünüme kavuşturan okul yönetimi, çalışmaları yerinde görmesi için bir sabah kahvaltısı düzenledi. Kumru Kaymakamı Ahmet Özkan; Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Yalçuva, İl Genel Meclisi Üyeleri Cevdet Beyazıt, Cemal Salgut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Beyazpınar ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Cemal Kıyı’dan oluşan bir heyetle İMKB YBO’ya geldi.
Kaymakam Özkan ve beraberindeki heyet okul girişinde; Okul Müdürü İlhan Uğur, Müdür Başyardımcısı Bekir Akkaya, Müdür Yardımcısı Yasemin Keskin Bahtiyar, Müdür Yardımcısı Suat Evin ve Müdür Yardımcısı Murat Bahtiyar karşıladı.
Yaklaşık 23 dönümlük bir arazi üzerine kurulu bulunan İMKB YBO’da yapılan çalışmaları yerinde gören ve çalışmalara hayran kalan heyet, okul yönetimini tebrik etti.
Okul Müdürü İlhan Uğur, okulla ilgili çalışmaları anlattıktan sonra, Kumru Kaymakamı Ahmet Özkan, Belediye Başkanı Ticabi Civelek ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Beyazpınar’a katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.okul-10-4-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde