02 Mayıs 2024

FİNAL DERGİSİ DERSHANESİ YGS BASIN AÇIKLAMASI

  • PDF

DSC0406010-4-2013Sevgili öğrenciler, değerli veliler ve değerli basın mensupları.

24 Mart ta yapılan YGS sınavının sonuçları dün açıklandı. ÖSYM tarihinde bir ilk olmak üzere          sınavlar bir hafta içinde açıklanmıştır. Bu tüm öğrenciler açısından iyi bir zamanlamadır. Öğrenciler biran önce YGS stresinden kurtulup LYS ye rahat şekilde çalışabilirler.

            Fatsa Final Dergisi Dershanesi başarısını YGS de bir kez daha kanıtlamıştır. Öğrencilerimizden Dilruba AKBAŞ YGS4 puan türünde Türkiye 803.si YGS3 puan türünde Türkiye 857.si olmuştur.

            Bu öğrencimiz YGS3, YGS4, YGS5 puan türlerinde Fatsa 1.sidir. Aynı zamanda bu öğrencimiz, Fatsa’da ilk 1000 e giren tek öğrencidir. Kendisini yürekten kutluyoruz.

            Öğrencilerimizden Nurhayat ŞENSOY, Gamzenur KIRAN, Şeyma TOPAL, Mehmet ŞAHİN SARIDİKEN, Muhammet ŞEN, Bedirhan AKARCA, Gökay TÜRKMEN, değişik puan türlerinde Türkiye genelinde ilk 10 binde, İlayda KULAÇ, Ayşenur TAŞKIN, Dursun can AYDEMİR, Tuğçe BIYIKLI, Furkan EMİRALİOĞLU da ilk 20 binde yer almışlardır. Öğrencilerimiz, Türkiye genelinde ilk 10 binde 36 derece, ilk 20 binde 78 derece yapmışlardır. Öğrencilerimizi ve ailelerini başarılarından dolayı kutluyorum.

            Sevgili öğrenciler, YGS puanının LYS ye katkısı %30 civarındadır. Önemli olan LYS dir. Tüm öğrencilerin bir an önce LYS ye konsantre olmasını istiyoruz. Öğrencilerimizin LYS de daha başarılı olacaklarına inanıyoruz. Dershanemiz bütün öğrencilerinin başarısını, arttıracak şekilde özverili çalışmalarını sürdürecektir.

            YGS deki başarılarından dolayı tüm öğrencilerimizi ve ailelerini bir kez daha kutluyoruz.Emeği geçen öğretmenlere de ayrıca teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimize çalışmalarında ve bundan sonraki sınavlarında başarılar diliyoruz.

            Basın mensubu arkadaşlara da geldikleri için teşekkür ediyoruz.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde