02 Mayıs 2024

“Bir Kitap da Sen Anlat” Yarışması İlçe Finali Yapıldı

  • PDF

kitap20-3-2013Ordu Valiliğinin yürüttüğü “Ordu Okuyor Kampanyası” ile “Ben de Başarabilirim Projesi” kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ nün düzenlediği “Bir Kitap da Sen Anlat” yarışmasının Fatsa Finali tüm ilkokul,ortaokul ve yapılarak Ordu Finali’ ne katılacak okullarımız belirlendi.

Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda; “Ordu Okuyor Kampanyası” kapsamında Anaokulları, İlkokullar, Ortaokullar ve Ortaöğretim okullarında kitap okumaya ilgiyi artırmak, öğrencinin Türkçe dil seviyesini görmesini sağlamak, kendine güven duygusunu geliştirmek, ana dilimizi doğru kullanma şuurunu kazandırmak, hitabet gücünü geliştirmek ve okulunu temsil etme sorumluğunu geliştirme amacı doğrultusunda yapılan “Bir Kitap da Sen Anlat” yarışması 13-14 Mart 2013 tarihinde Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’ nda gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ercan Uçak’ ın başkanlığını Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri İmam Hatip Lisesinden Yadigar Bay, Ticaret Meslek Lisesinden Ali Bektaş, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesinden Hayati Türkmen, Anadolu Sağlık Meslek Lisesinden Sevgi Ergen, Atatürk Denizcilik ve Anadolu Meslek Lisesinden Ezel Bayır, Türkçe öğretmenleri Sakarya İlkokulundan Necla Katrancı, Büyükata İlkokulundan Uğur Ahmet Özdemir, merkez Ortaokulundan Volkan Odabaş, M. Necati Çetinkaya İlkokulundan Sevda Demir ve Dumlupınar İlkokulundan Sinan Baş ile okullarında ikinci olan öğrencilerin jüri üyeliğini yaptığı “Bir Kitap da Sen Anlat” yarışmasında İlkokul, Ortaokul ve Ortaöğretim okulları birinci, ikinci ve üçüncüleri belirlendi.“Bir kitap da Sen Anlat” yarışmasında ilkokullar kategorisinde Merkez ilkokulundan Semanur Koç 46,84 puanla birinci, Sakarya İlkokulundan Betül Karaçiçek 43,12 ikinci ve Hatipli İlkokulundan Burcu Bahşi 42,00 puanla üçüncü sırayı almıştır.

Ortaokullar kategorisinde ise Meşebükü Ortaokulundan Fatma Ocak 45,17 puanla birinci, Dolunay Ortaokulundan İrem Nur Köse 44,10 puanla ikinci ve Dumlupınar Ortaokulundan Aleyna Ertoy 43,48 puanla üçüncü sırayı almıştır. Ortaöğretim okullar kategorisinde ise Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesinden Barış Akot 46,28 puanla birinci, Anadolu Sağlık Meslek Lisesinden Özlem Yağmur Çeküç 45,20 puanla ikinci ve Anadolu Öğretmen Lisesinden Türker Demircan 45,00 puanla üçüncü sırayı aldı.

Yarışmada ilk üç dereceye giren öğrencilerimizin ödülleri daha sonra belirlenecek bir tarihte verilecektir. “Bir Kitap da Sen Anlat” yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, yarışmanın amacına ulaşmasında büyük katkıları olan jüri üyelerine, yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize ve onlara rehberlik eden idareci ve öğretmenlerimize teşekkür eder, “Bir Kitap da Sen Anlat” Ordu Finali’ nde yarışacak olan öğrencilerimize başarılar dileriz.kitap-20-3-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde