02 Mayıs 2024

Rektör Prof.Dr. Tarık YARILGAÇ, Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulu’nda İncelemelerde Bulundu

  • PDF

fatsa-birim20-3-2013Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, sorunları yerinde incelemek amacıyla belirli aralıklarla sürdürdüğü birim ziyaretleri kapsamında Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi’ni ve Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

Fatsa’daki birim ziyaretleri boyunca Rektör Prof.Dr. Tarık YARILGAÇ’a Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. İsmet BALIK, Fatsa Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Yılmaz ÇİTFÇİ, Müdür Yardımcıları Öğr. Grv. Kaan YASİN ve Öğr. Grv. Koray KORKMAZ eşlik etti.2012-2013 eğitim-öğretim yılı değerlendirmesi, öğrenci sorunları, fiziki ve akademik yapılanma, 2013-2014 eğitim-öğretim yılında açılması planlanan bölümler ve yeni projelere dair her iki birimde de akademik ve idari personelle istişare toplantısı yapan Rektör Prof.Dr. Tarık YARILGAÇ, daha sonra bütün birimleri ziyaret ederek yaşanılan sorunlara dair yerinde değerlendirmelerde bulundu.

Rektör Prof.Dr. YARILGAÇ, Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’nun araştırma ve eğitim faaliyetlerinde kullanılmak amacı ile Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü’nden öğrencilerin teknik eğitimine katkı sunması amacı ile hibe olarak alınması planlanan eğitim ve araştırma gemisi hakkında da görüşmelerin gerçekleştirildiği toplantının ardından inşaatı yeni yapılmaya başlayan gemi makineleri bölümü atölyesini de inceledi.

Ayrıca Fatsa Meslek Yüksekokulu’nda yeni açılması planlanan Moda Tararımı Bölümü için Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üniversiteye kazandırılacak olan ve yapımı süren toplam 500 metrekarelik derslikler, moda tasarım atölyesi ve donanımı hakkında da incelemelerde bulunan Rektör Prof.Dr. Tarık YARILGAÇ;“Fatsa Deniz Bilimleri Fakültemiz ve Meslek Yüksekokulumuz gerek öğrenci kapasitesi ile gerek ise bölgemize sunduğu katkılar ile bizler açısından son derece önemlidir. Ordu Üniversitesi tüm birimleri ile en etkin ve en dinamik şekilde bilime katkılarını sunmak üzere akademik ve fiziki yapılanma çalışmalarını sürdürmektedir.

Üniversitelerin kendisi ile birlikte gelişen ve hızla ilerleyen teknolojiye ve bilime uyum sağlayabilmeleri, bulundukları bölge halkına da vizyon kazandırabilmeleri açısından son derece önemlidir. Bu anlamda üniversite-kent ilişkisini de perçinlediğini düşündüğüm tüm iş adamlarımızın ve bürokratlarımızın bizlere sundukları destekler oldukça önemlidir. Bu vesile ile her alanda teknolojinin ve modern çağın gereksinimlerine önem veren çalışma arkadaşlarım adına Ordu Üniversitesi’nin gelişimine katkı sunan herkese şükranlarımı sunuyor, üniversitemizi geliştirebilme adına gerçekleştirilen katkıların sürekliliğini temenni ediyorum.”fatsa-birim-20-3-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde