02 Mayıs 2024

“Gönül Elçileri Projesi” Toplantısı Yapıldı.

  • PDF

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı başkanlığında Atatürk Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi Toplantı Salonunda 22 Şubat 2013 Cuma günü okul ve kurum müdürlerine “Gönül Elçileri Projesi” tanıtım toplantısı yapıldı.

Gönül Elçileri Projesi” nin amacı ve işleyişi hakkında okul ve kurum müdürlerini bilgilendiren Müdür Avcı, herkesin bu projeye destek vermesi gerektiğini söyledi.

Toplumsal duyarlılığın oluşması için herkese büyük görev düştüğünü ifade eden Müdür Avcı, okul ve kurum müdürlerimizin, öğretmenlerimizin katkılarıyla “Gönül Elçileri Projesi"nde ilçemizin hak ettiği yerde olacağına inanıyorum dedi.

Toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Bilişim Teknolojileri öğretmeni Erdal Şahin tarafından “Gönül Elçileri Projesi” hakkında projenin işleyişi ve teknik bilgilerini açıklayarak okul ve kurum müdürlerine bilgilendirme yapıldı.

Gönül Elçileri Projesi"nin amacı; toplumda gönüllülük kavramına yönelik farkındalık geliştirmek,  gönüllü çalışmanın yaygınlaşmasını sağlamak, toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak  insan kaynağını  güçlendirmek, gönüllü desteğe ihtiyaç duyanlarla, bu desteği bir ücret karşılığı olmaksızın, gönüllü olarak vermeye istekli olanları kapsayan ve bu iki ana grubu bulunacak yöntemle bir araya getirmeyi hedefleyen yaklaşımı içermek üzere  hayata geçirilen bir proje olup,toplumun dezavantajlı bireylerinden önceliği bulunan kadın, çocuk, yaşlı, özürlü,  şehit aileleri, yabancı sığınmacılar, yabancı öğrenciler, süreğen hastalığı bulunanlar,  yoksullar ve madde bağımlıları vb. nüfus gruplarına her türlü desteği vermeye yöneliktir.DSCN5082 1600x1200

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde