02 Mayıs 2024

İl Öğrenci Meclis Başkanlığı Seçimi Yapıldı

  • PDF
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image /home/fatsayenihaber/public_html/images/stories/9-1-2013öğrenci_mecli.jpg

9-1-2013öğrenci mecli2012-2013 Eğitim Öğretim yılı Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri projesi kapsamında yapılan İl Öğrenci Meclis Başkanlığına ilçemiz Fen Lisesi öğrencisi Nihat KARABACAK seçildi. 2012-2013 Eğitim Öğretim yılı Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri projesi kapsamında yapılan İl Öğrenci Meclis Başkanlığına ilçemiz Fen Lisesi öğrencisi Nihat KARABACAK seçildi.

2012-2013 Eğitim Öğretim yılı Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri İl Meclis Başkanı Seçimi İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yaşar BEKMEZ koordinatörlüğünde Ordu Atatürk Kültür Merkezi Toplantı Salonunda yapıldı. Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri İl Meclis Başkanı Seçimi, 19 ilçeden gelen İlçe Öğrenci Meclisi Temsilcilerinin katılımı ile yapılmış olup, yapılan seçim sonucunda ilçemiz Öğrenci Temsilcisi Fatsa Fen Lisesi öğrencisi Nihat KARABACAK kullanılan oyların 38 ini alarak İl Öğrenci Meclisi Başkanı olarak seçilmiştir. İl Öğrenci Meclisi Başkanı olan Nihat KARABACAK’ ın seçim listesinde yer alan öğrencilerin isimleri aşağıya yazılmıştır.

Öğrencinin Adı Soyadı Görevi Okulu

Nihat KARABACAK İl Öğrenci Meclisi Başkanı (İl Temsilcisi) Fatsa Fen Lisesi, Ensar İNCEDERE Meclis Başkan Vekili Çamaş Lisesi, Şükrü BAKACAK Meclis Başkan Vekili Korgan İmam Hatip Lisesi, Tarık CÜREBAL Katip Üye Akkuş Lisesi, Ertunç DENİZER Katip Üye Perşembe Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Hakan ÖZDENER Katip Üye Kumru Anadolu Lisesi, Yasin AZAKLI Katip Üye İkizce Lisesi

Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisi İl Öğrenci Meclisi Başkanı olarak seçilen öğrencimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında TBMM sinde toplanacak olan 81 İl temsilciyle birlikte ilimizi temsilen, yapılacak toplantıya katılacaktır.

Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisi İl Öğrenci Meclisi Başkanı olmak için seçime katılan diğer adayların isimleri ve almış oldukları oylar aşağıdaki gibidir.

S.No İl Temsilci Adaylarının İsimleri Okulu Aldığı Oy Sayısı

1- Nihat KARABACAK Fatsa Fen Lisesi 38, 2-Şevki Ömer BEŞİK Fatsa Anadolu Öğretmen Lisesi 22, 3- Atakan ÖZKAN Atatürk Anadolu Lisesi 12, 4- Samet EVMEZ Kabataş Lisesi 6, 5- Fatmagül PINARBAŞI Gölköy Anadolu Öğretmen Lisesi 5

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel AVCI, okul idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederek, İl öğrenci Meclis Başkanlığına seçilen Fen Lisesi öğrencisi Nihat KARABACAK’ a başarılar diledi.

Son Güncelleme: Perşembe, 10 Ocak 2013 11:45

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde