03 Mayıs 2024

Yurt-Kurt Öğrencilerinden Kızılay’a Kan Bağışı

  • PDF

yurtkurkanbagisi

Kredi Yurtlar Kurumu Fatsa şubesinin öğrencileri Kızılay’ın düzenlediği kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi göstererek örnek bir davranış sergilediler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kızılay Derneği Fatsa Şube Başkanı Erdi Şevketoğulları; “Müdür beye teşekkür etmek istiyoruz, bu konuda ciddi anlamda duyarlı. Hatta geçen sene biz burada çalışma yaptık, güzel de kan aldık. Özellikle bu sene müdür bey kendisi tekrar böyle bir program yapmamızı istedi. Bu duyarlı davranışından dolayı kendisine tekrar teşekkür ediyoruz” dedi.

Kredi ve Yurtlar Kurumu Fatsa Şubesi Müdürü Erol Taşkın da: “Bizim her sene Kredi Yurtlar Kurumu’nun uygulamış olduğu sosyal sportif faaliyetler programımız var. Bu sene bu programa kan bağışı kampanyası programını da koydum ve genel müdürümüzden onayını da aldık. Geçen sene Erdi beyle de böyle bir çalışma yapmıştık, öğrencilerin katılımı da bizi tatmin etmişti. Sonuçta amacımız halka hizmet etmek ve öğrencilere de bu bilinci yerleştirmeye çalışıyoruz. Neticede karşılığını da aldığını görünce bizi motive ettiğinden tekrardan bu sene istekli bir şekilde bu işe niyetlendik. Karşılıklı görüştük Kızılay merkeziyle de koordineli olarak bu programa başladık. İnşallah yine başarılı oluruz. Bakalım öğrencilerimiz ne kadar ilgi gösterecekler. Biz devamlı kendi aramızda öğrencilerimizle toplantı yaptığımızda sosyal konuları da paylaşıyoruz ama öğrencilerimiz zaten bu konularda genelde bilinçliler. Öğrencilerimizden bu tür konularda oldukça memnunuz yani sosyal çalışmalarda boş değiller” diye konuştu.

yurtkurkanbagisii

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde