02 Mayıs 2024

Okul ziyaretlerinde Durak Yok

  • PDF

tokiiii 640x480

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel AvcıI okullarımızda yürütülen eğitim öğretim çalışmalarını yerinde incelemek eğitim öğretim faaliyetlerini değerlendirmek üzere okul ve kurum ziyaretleri yapmaya devam ediyor.

Bu kapsamda AvcıI Toki Ortaokulunu ziyaret etti. Ziyarete İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Atilla Yiğit, Hüseyin Biberoğlu ve Ercan Uçak eşlik etti.

Toki Ortaokulunda incelemelerde de bulunan Müdür Avcı, okul müdürü Turgay Dilber’den okulun eğitim durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Toki Ortaokulu öğretmen idarecileri ile bir toplantı yaptı. Öğretmen ve idarecilerin her türlü dertlerinde ve sıkıntılarında yanlarında olduğunu bilmelerini söyleyen Avcı, öğretmen ve idarecilerimizin her türlü sorunlarında Milli Eğitim Müdürünü arayabileceklerini ve her zaman Milli Eğitim Müdürlüğüne gelebileceklerini söyledi.

Ayrıca sınıfları da ziyaret ederek öğrencilere isteklerini soran Müdürümüz onlarla bir süre sohbet etti. Öğrencilere başarılı olabilmeleri için bol bol kitap okumalarını tavsiye eden Müdürümüz, öğretmenlerinin, anne ve babalarının da sözünü dinlemelerini söyledi.

tokii 640x480

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde