02 Mayıs 2024

Okul Ziyaretleri Devam Ediyor

  • PDF

bolamannn 640x480

Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı, Bolaman Ticaret Meslek Lisesini ziyaret etti.

Ziyaretlerde idareci ve öğretmenlerle de bir toplantı yapan Müdürümüz sorunlarını ve isteklerini dinledi. İdareci ve öğretmenlerin motivasyonlarını yükseltmek, ilçemizin eğitimdeki başarısını artırmak için okul ziyaretleri yaptığını ifade eden Avcı, okullarımızda görev yapan öğretmenlerimizi tanımak, öğretmenlerimizin sağlıklı ve huzurlu bir ortamda görev yapabilmeleri, öğrencilerimizin de iyi bir eğitim alabilmeleri için okul ziyaretleri yaptığını belirtti.

Avcı, öğrencileri sınıflarında ziyaret etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Müdürümüz başarılı olabilmeleri için bol bol kitap okumaları gerektiğini söyledi. Öğrencilere isteklerini soran Müdürümüz, kitap ve malzeme isteğinde bulunan öğrencilere ihtiyaçlarının en kısa zamanda çözüme kavuşturulacağının sözünü verdi.

Avcı ayrıca, Bolaman Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerinin sağlıklı beslenebilmeleri için okul kantininde de incelemelerde bulundu.

2012-2013 eğitim öğretim yılı boyunca tüm okullara ziyaret gerçekleştireceğini belirten Avcı, idareci ve öğretmenlere çalışmalarında başarılar diledi.

bolamann 640x480

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde