02 Mayıs 2024

“Bu Benim Eserim Proje” Semineri

  • PDF

eser 640x480

Bilimi öğrencilere sevdirmek, bilim ve teknolojideki son gelişmeler, bilim ve toplum destekleme programları, Avrupa Birliği projeleri, Bu Benim Eserim Projelerine katılımı artırabilmek amacıyla ilçemizde görev yapan okul yöneticileri ve öğretmenlere Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında seminer programı düzenlendi. Kültür Sarayındaki seminer programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı da katıldı.

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında düzenlenen seminer Şube Müdürü Abdullah Özkan başkanlığında, Şahabettin Harput Ortaokulu Fen Bilgisi öğretmeni Timurcan Altan (AB Projeleri, Yerel Projeler), Rehberlik ve Araştırma Merkezi öğretmeni Muhammet Karamustafa (TÜBİTAK Projeleri ) ve Bolaman İlkokulu Matematik öğretmeni Esengül Yılmaz ( Bu Benim Eserim Proje Yarışması ) tarafından idareci ve öğretmenlerimize verildi.

Programda bir konuşma yapan Müdür Ahmet Gürsel Avcı “Diğer ilçelere nazaran projeler konusunda ön sıradayız. İldeki toplantılarda okul müdürlerimiz bu konuları bizimle paylaştı. İnşallah 2012-2013 eğitim öğretim yılında bu tabloyu iki katına çıkarırız. Hedefsiz yönetici ve öğretmen olmaz. Benim yönetim anlayışımda bu var. Muhakkak bir hedefimiz olmalı arkadaşlar. Özellikle okul müdürleri ile yaptığım toplantılarda projelere vermiş olduğum önemi her zaman söyledim.” dedi.

Projeler konusunda hassas olduğunu belirten Avcı, “COMENİUS projesi kapsamında Anadolu Öğretmen Lisesinden 23.000 euro değerinde bir proje çıktı. Projenin adı Gençlere Yatırım Projesi. Projenin sahibi Anadolu Öğretmen Lisesi İngilizce öğretmeni Aysel Teke, kendisine teşekkür ediyorum. Tüm okullarımızın sitesine giriyorum. Bu projeyi ilgili okulumuzun sitesinde gördüm. Hemen Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün sitesinde de yayınladık” dedi.

Avcı: “İlköğretimde çalışan Matematik ve Fen Bilgisi öğretmen arkadaşlarıma, okul müdürü arkadaşlarıma her konuda olduğu gibi projeler konusunda da güveniyorum. Zaten bunun geçen yıl ki göstergesi elimizde var. Proje aşamasında ihtiyaçlarınız olabilir masraflarınız olabilir. İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak her zaman yanınızdayım. Proje konusunda gönül rahatlığı ile yanıma gelebilirsiniz.

Köyden, beldelerden geldiniz. Bu duyarlılığı gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. 2012- 2013 Eğitim Öğretim yılının hepinize hayırlı olmasını diliyorum. Sizlere de başarılar diliyorum” dedi.  

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde