02 Mayıs 2024

Dumlupınar İlkokuluna 100 Temel Eser

  • PDF

dumlupi 640x480

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı, İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında Dumlupınar İlkokulu’nun 4-D sınıfını ziyaretinde öğrencilere verdiği 100 Temel Eser Kitabı sözünü tuttu.

Avcı Dumlupınar İlkokulunu ziyaret ederek sınıf öğretmenine hediyeyi teslim etti.

4-D sınıfını okul müdürü Cemal Er ile birlikte ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Avcı: “İlköğretim Haftası etkinlikleri içerisindeki kutlama programını Dumlupınar İlkokulunda yapmıştık. Kutlamalar sırasında okulun 4-D sınıfını ziyaret etmiştim. Sınıftaki öğrencilere bir istekleri olup olmadığını sormuştum ve öğrenciler 100 Temel Eser kitabını istemişlerdi. Bende öğrencilerin bu talebi doğrultusunda isteklerini yerine getireceğime dair söz vermiştim. Ve bugün iki takım 100 Temel Eser kitabını alıp, okul müdürü ile birlikte öğretmenleri aracılığıyla öğrencilere teslim ettim. Vermiş olduğum sözü yerine getirmiş oldum” dedi.

Okul Müdürü Cemal Er ise “ İhtiyacımız olan 100 Temel Eseri okulumuza kazandırdığı ve öğrencilerimizi sevindirdiği için Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel Avcı’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten çok mutlu olduğunu belirten 4-D sınıf öğretmeni Şabam Göç’de “Öğrencilerimin isteğini yerine getirdiği için kendim ve öğrencilerim adına İlçe Milli Eğitim Müdürümüze çok teşekkür ediyorum” dedi.

dumlu 640x480

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde