02 Mayıs 2024

FATSA ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ANKARA TURUNDAN DÖNDÜ

  • PDF

imamhatip

 

Kalamaki Tour’un organize ettiği Ankara Üniversiteler ve Sosyal Gezi Kapsamında, Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin katılımıyla 18 Ekim 2012 günü okul bahçesinden start aldı.

Yaklaşık 2 saatlik yol kat edildikten sonra güzergah üzerinde bulunan Çakallı’da Melemen molası veren tur, ertesi gün, alınacak olan sabah kahvaltısı için 07.30’da Ankara’ya vardı.

Genel Tur Programında Ankara Gazi Üniversitesi, TBMM, MTA (Maden Tetkik Arama Enstitüsü), Atatürk Orman Çiftliği ve Kentpark AVM olan sosyal gezi içerikli program dâhilinde tur programını tamamladı.

İmam-Hatip Lisesi Gezi-İnceleme Kolu öğretmeni Şükrü SERDAR “Gezinin okulumuz öğrencileri açısından çok verimli geçtiğini, İmam-Hatip Lisesinin bu gibi sosyal aktiviteler, tur ve gezi organizasyonları ile öğrencilerin daha geniş bir ufka sahip olacaklarını belirterek bu gibi organizasyonların devamının mevcut okulun öğrencilerine getirdiği pozitif enerji ve görsel bilgi paylaşımının önemine işaret etti. Serdar özellikle gezi ile ilgili sabah kahvaltısında kendilerini ağırlayan, ilgi ve alakalarını eksik etmeyen Başkent Ordu’lular Derneği Başkanı Sn. Ahmet Kılıç oğulları Yüksek mimar sn. Halil Taha Kılıç ve İç Mimar Sn. Emre Kılıç’a; Türkiye Büyük Millet Meclisi ziyaretimizde kendilerini karşılayan, ağırlayan, meclisi tanıtan, gezdiren ve mecliste öğle yemeği ikramında bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Sn. İdris Yıldız’a, danışmanlarından Sn. Taner Garipoğlu’na, CHP Fatsa İlçe teşkilatı Başkanı Sn. Doğan Çelebi’ye; gezi de kendilerine maddi manevi yardımlarını esirgemeyen Kalamaki Tour Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İsmail Güvenkaya’ya da içten teşekkürlerini iletti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde