02 Mayıs 2024

Okullarımızda Güvenli Ortamın Sağlanmasına Yönelik Eylem Planı

  • PDF

siddetionleme 640x480

Okullarda Güvenli Ortamın Sağlanmasına Yönelik Koruyucu Ve Önleyici Tedbirlerin Arttırılmasına Yönelik İşbirliği Protokolü çerçevesinde “İlçe Eylem Planı İşleyiş Yürütme Kurulu” 11 Ekim 2012 tarihinde Fatsa Kaymakamımız Sayın Bekir Atmaca’nın başkanlığında toplanmış ve İlçe Eylem Planı oluşturulmuştur.

İlçe Eylem Planı İşleyiş Yürütme Kurulu Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Fatih Çetil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Arslan, Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı İsmet Balık, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Kerim Adar, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Veysel Cengiz üyelerden oluşmaktadır.

Toplantıda kısaca; okula, toplum-çevreye, aileye ve bireye dayalı risk faktörler görüşülmüş, riskler açısından öncelikli okullar ele alınmış, risk faktörlerinin en aza indirilmesi için alınması gereken tedbirler değerlendirildi.

Bu kapsamda önceki yıllarda güvenli ortamın sağlanmasına yönelik koruyucu ve önleyici tedbirlerin arttırılmasına yönelik yapılan eğitim seminerlerinin, tüm okul çalışanlarına, öğrencilere ve velilere verilmesi, yürütme kurulunda bulunan ilgili kurumlar aracılığıyla toplumun-çevrenin bilinçlendirilmesine yönelik çalışmalarla işbirliğinin arttırılmasının önemi vurgulandı.

siddetionlem 640x480

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde