02 Mayıs 2024

Avcı Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

  • PDF

okullar 640x436

Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel Avcı, Aslancami İlkokulu ve Ortaokulu ile Kulak Çetirtepe İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret etti.

Ziyaretlere Milli Eğitim Şube Müdürümüz Ercan Uçak da eşlik etti.

Ziyaretlerde idareci ve öğretmenlerle toplantı yapan Müdürümüz, öğretmenlerin sorunlarını ve isteklerini dinledi. İdareci ve öğretmenlerin motivasyonlarını yükseltmek, ilçemizin eğitimdeki başarısını artırmak için okul ziyaretleri yaptığını ifade eden Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel Avcı, okullarımızda görev yapan öğretmenlerimizi tanımak, öğretmenlerimizin sağlıklı ve huzurlu bir ortamda görev yapabilmeleri, öğrencilerimizin de iyi bir eğitim alabilmeleri için 2012-2013 eğitim öğretim yılı içerisinde ziyaretlere devam edeceğini söyledi.

Müdür Avcı, Taşımalı Eğitim Uygulaması kapsamında bulunan öğrencilere verilen öğle yemeğini de kontrol etti. Öğrencilere verilen yemekleri beğenip beğenmediklerini soran Müdürümüz yemek fabrikasından gelen yemeği rahatça yiyebileceklerini belirtti.

Avcı öğrencileri sınıflarında ziyaret etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Müdürümüz onlarla bir süre sohbet ederek başarılı olabilmeleri için bol bol kitap okumaları gerektiğini söyledi. Öğrencilere isteklerini soran Müdürümüz, kitap ve malzeme ihtiyaçlarının en kısa zamanda çözüme kavuşturulacağının sözünü verdi.

okuullar 640x476

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde