02 Mayıs 2024

Avcı, İmam Hatip Lisesi’nde

  • PDF

imam hatip 640x480

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı, Anadolu İmam Hatip Lisesini ve Ortaokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Müdür Avcı, Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulunun eğitim ve öğrenci kayıt durumu hakkında okul müdürü Salim Şahin’den bilgi aldı. Anadolu İmam Hatip Lisesinin fiziki sorunlarının da konuşulduğu ziyarette, okulun ihtiyaçlarının en kısa zamanda çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaları yapacağını belirten Avcı, ek bina yapıldıktan sonra derslik probleminin ortadan kalkacağını ve öğrencilerimizin rahat bir ortamda eğitim öğretim göreceğini söyledi.

Ziyarette Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri ile tanışarak toplantı yapan Avcı, “İlçemizde eğitim kalitesinin yükselmesi ve başarının artırılması için her türlü desteği Milli Eğitim Müdürlüğü olarak vereceğiz. Öğrencilerimizin en güzel ortamda eğitim alabilmeleri için elimizden gelen her türlü çabayı gösteriyoruz. İdareci, öğretmen ve öğrencilerimizin motivasyonlarını artırmak için okul ziyaretleri yapıyoruz” dedi.

Ayrıca Anadolu İmam Hatip Lisesinin pansiyon binasında eğitim öğretim gören ortaokul öğrencilerini de ziyaret eden Avcı, öğrencilerle sohbet ederek istek ve arzularını dinledi.

Avcı, 2012 – 2013 eğitim öğretim yılının hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, okul idareci ve öğretmenlerine çalışmalarında başarılar diledi.

imam hati 640x480

imam hat 640x480

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde