02 Mayıs 2024

Anadolu Öğretmen Lisesi 20 Kasım’da Fransa’da

  • PDF

aol

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Comenius Okul Ortaklığı Projesi çerçevesinde Anadolu Öğretmen Lisesi İngilizce Öğretmeni Aysel Teke koordinatörlüğünde hazırlanan INVEST ON TEENAGERS (Gençlere Yatırım Yapın) projesi kabul edildi. Proje iki yıl karşılıklı ziyaretlerle devam edecek.

Fransa, İtalya, İspanya, Polonya ve Almanya ortaklı bir proje olduğunu belirten Proje Sorumlusu Aysel Teke “Projenin amacı değişen ve gelişen dünyada öğrencilerin kendilerinden farklı insanları, kendilerininkinden farklı hayatları tanımalarını, proje süresince yapılacak olan ziyaretler sırasında ev sahibi ülkenin kültürünü ve eğitim ortamlarını gözlemleyip, gerçekleştirilecek olan sosyal, kültürel, eğitsel ve sportif faaliyetlerle Türkiye’yi ve kültürümüzü de en iyi şekilde tanıtmayı sağlamak. İlk proje toplantısına katılmak için okulumuzdan 3 öğretmen ve 2 öğrenciden oluşan bir grupla 20 Kasım 2012 tarihinde Fransa’ya gideceğiz” dedi.

Okul Müdürü Hasan Bölük de projenin kabul edilmesinden dolayı çok memnun olduklarını ifade ederek, “Böyle bir proje okulumuzda ilk defa yapılmaktadır. Ortaklık sırasında edinilecek deneyimler öğretmen ve öğrenciler için büyük fırsatlar ve unutulmayacak anılar olacak. Fatsa Anadolu Öğretmen Lisesi olarak projenin hedeflerini gerçekleştirmek için tüm öğrenci ve öğretmen kadrosuyla elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel Avcı da projesi kabul edilen Anadolu Öğretmen Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde