02 Mayıs 2024

Milli Eğitime Polonyalı Misafirler

  • PDF

pollon

Polonya ve Fransa’dan gelen eğitimciler, Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel Avcı’yı Ziyareti.

Bolaman İlköğretim Okulu tarafından hazırlanan "Colourful World of Disabilities"     (Yetersizliklerin Renkli Dünyası) projesi kapsamında Polonya ve Fransa´dan gelen bir grup öğretmen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı’ yı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Bolaman İlköğretim Okulu Müdür Vekili Hüseyin Küçük, İngilizce öğretmeni Özlem Ayıcı ve sınıf öğretmeni Suat Mutlu eşlik etti.

Bu ziyaretlerin tanışma, kaynaşma ve dostluk açısından önemli olduğunu belirten Milli Eğitim Müdürü Avcı "İlçemizde sizleri görmekten ve ağırlamaktan büyük onur ve mutluluk duyuyoruz. Arkadaşlarımızın size misafirperverliklerini gösterdiğine inanıyorum. Bolaman İlköğretim Okulu idareci ve öğretmenlerine bu girişimlerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak teşekkür ediyoruz. Ayrıca Polonya ve Fransa´dan gelen öğretmen arkadaşlarımıza ziyarete geldikleri için çok memnun olduğumu, teşekkür ettiğimi belirtmek isterim." dedi.

Bolaman İlköğretim Okulu İngilizce öğretmeni Özlem Ayıcı proje hakkında Müdürü Avcı’ya bilgi verdi.

İngilizce öğretmeni Özlem Ayıcı " Projemizin amacı "Yetersizliklerin Renkli Dünyası" konu başlığı altında çekingen öğrencilerin ve maddi olarak yetersiz öğrencilerin diğer öğrencilerle resim ve ahşap boyama yoluyla kaynaşması, bu sayede öğrenciler arasındaki engelleri kaldırmaktır.. Maskot yapımı, duvar boyama, ahşap boyama, tişört boyama, hikâye yaratma ve devam ettirme gibi her ay bir etkinliğimiz bulunmaktadır. Polonya´lı ve Fransız meslektaşlarımızla toplantılar yaptık, bölgemizin tarihi ve turistik yerlerini gezdirdik. "dedi.

polon

polonya

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde