29 Mart 2024

Ordu’da Eğitimde 135 Milyon Liralık Yatırım Yapıldı

  • PDF

egtm27-11-2013AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Ordu'da yapımı süren eğitim yatırımlarını inceledi.

Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, Altınordu sınırları içerisinde yer alan eğitim yatırımlarını Şener ile birlikte gezerek yapılan çalışmaları anlattı.

Ordu'ya bu yıl 62 eğitim kurumu kazandırdıklarını, yapımlarının sürdüğünü söyleyen Şener, "Bu yıl Ordu ilimize yapılan eğitim yatırım 135 Milyon liradır. 62 tane eğitim yatırımımız sürüyor. Bu yatırımlar bu yıl bitirilerek 2014-1015 eğitim yılında faaliyete geçmiş olacağız. Yatırımları yerlerinde inceledik. Altınordu sınırları içerisinde yapılan yatırımları gezdik. Ordu ilimizde çoğu liselerimiz günde çift kademeli eğitim yapıyor. Öğrencilerimizin bir kısmı sabah'tan öğleye kadar, diğer kısmı ise öğleden akşama kadar eğitim görüyor. Bu eğitimleri normal eğitime döndürmek için yatırımları sürdürüyoruz. İkili eğitime son vererek, öğrenciler, öğretmenler ve velilerimizin açısından dara ferah bir ortama kavuşmuş olacağız. Ordumuzda eğitim yatırımı alt yapısında ferahlama meydana gelecek. Eğitim kalitesinin artmasını da sağlayacak. Başarı sıralamasında bundan sonra kalitenin artmasını bekliyoruz." dedi.

Bu eğitim yatırımlarının Ordu'ya kazandırılmasında Emeği geçen Milletvekillerine teşekkür ediyorum diyerek sözlerine başlayan Türkkan ise şunları söyledi; "Bu yatırımları Ordu'ya kazandırmamızda Milletvekillerimizin emeği büyük. Bugün Sağlık Meslek Lisesi, Adil Karlıbel okulu, Akyazı'da lise, 200 kişilik pansiyon, 743 kişilik kapalı spor salonu, İlkadım Uygulama okulu, Memurkent İlköğretim okulu, Memurkent Kız meslek lisesi inşaatlarını gezdik. Bu yatırımların hepsinin bu yıl bitirilerek hizmete önümüzdeki öğretim yılına girmesini sağlayacağız." diye konuştu.

Programa AK Parti İl Başkan Yardımcısı İsmet Erçal ve Abdullah Uçar'da katıldı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde