01 Mayıs 2024

Fatsa Final'in Büyük Başarısı

  • PDF

finl31-7-2013LYS sonuçlarının açıklanmasının ardından Fatsa Final Dergisi Dersanesi 9 Tıp Fakültesi ile haklı gururu ve sevinci bir arada yaşadı.

Fatsa Final Dergisi Dersanesi Müdürü Mevlüt Işkın düzenlediği basın toplantısında ilkeli ve düzenli çalışmalarının karşılığını bir kez daha aldıklarını belirterek, “Dershanemiz hem kitlesel olarak hem de bireysel olarak büyük bir başarı göstermiştir. Öyle ki Fatsa’da bir ilke imza atarak 9 tıp çıkarmış bulunuyoruz. Bu Fatsa’da bu zamana kadar görülmemiş bir başarıdır” dedi.
Yerleşen tüm öğrencileri ve ailelerini kutladıklarını ifade eden Işkın, “Emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür ediyoruz. Final Dergisi Dershanesi olarak hiç bir başarının tesadüf olmadığını bir kez daha kanıtlamış olduk. Düzenli ve başarılı çalışması ile dershanemiz haklı olarak halkımızın güvenini kazanmıştır. Gelecek yıllarda da başarımızı artırarak sürdüreceğiz.

Halkımızın dershanemize gösterdiği ilgiye teşekkür ediyoruz. Üniversiteye yerleşen öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz” şeklinde konuştu.


Açıklanan Sonuçlara Göre;

Nurhayat Şensoy Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesine, Gökay Türkmen Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesine, Bedirhan Akarca Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesine, İlayda Kulaç Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesine, Şeyma Topal Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesine, Dilruba Akbaş Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesine, Mücella Şahin Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesine, Tuğçe Bıyıklı Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesine, Mehmet Şahin Sarıdiken  Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesine, Aslıhan Şirin Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliğine, Dursun Can Aydemir Ege Üniversitesi Diş Hekimliğine, Yasin İnal Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi Mak. Mühendisliğine, Alper Hayta Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi Mak. Mühendisliğine, Ali Günal Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesine, Furkan Emiralioğlu Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesine, Selin Şerbetçi Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesine, Bahadır Aşık Erzurum Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesine, İsmail Şahin Ateşli Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Hukuk Fakültesine, Selim Erdik Girne Amerikan Üniversitesi Hukuk Fakültesine yerleştiler.


9 Tıp, 6 Hukuk, 18 Mühendislik
Genel olarak Üniversitelere yerleşen öğrencilerin dağılımları şöyle; Tıp Fakülteleri  9, Diş Hekimliği 2, Hukuk Fakülteleri  6, Mimarlık Fakülteleri 3, Mühendislik Fakülteleri 18, Engelliler Öğretmenliği 5, Okul Öncesi Öğretmenliği  3, Sınıf Öğretmenliği  2, Matematik Öğretmenliği  2, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği 2, Çocuk Gelişimi Öğretmenliği   2, Acil ve Afet Yönetimi 1, İktisat İşletme Maliye 19, Uluslar Arası İlişkiler 2, Sağlık Yönetimi 1, Kamu Yönetimi 2, Sosyal Hizmetler  3, Turizm Otelcilik  1,          Bankacılık ve Sigortacılık 1,     Uluslar Arası Ticaret 1, Radyo Sinema 1, Halkla İlişkiler 4, Sivil Havacılık 1, İletişim Tasarım ve Yönetimi 5, İlahiyat  2, Coğrafya  1, Sosyoloji  2, Gastronomi ve Mutfak Sanatları 1, Sanat Tarihi 1, Televizyon Haberciliği 1, Arkeoloji 1,         İngilizce Mütercim Tercümanlık  2, İngiliz Dili ve Edebiyatı 1,      Meslek Yüksek Okulu  65,

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde