01 Mayıs 2024

Fatsa FEM Dersanesi Hizmette Sınır Tanımıyor

  • PDF

trc17-7-2013Fem dersanesi LYS tercih zamanı ( 8 Temmuz 2013 – 18 Temmuz 2013 ) boyunca Fatsa Cumhuriyet Meydanına açtığı stantla dersane öğrencisi olsun olmasın tercih yapmak isteyen tüm öğrencilere yardımcı oluyor.

’Fem Tercih Bürosu’nda görev yapan öğretmenler yapmış oldukları açıklamada: ‘’ LYS tercih zamanında zaten kendi dersane binamızda hizmet veriyorduk. İstedik ki bu durumdan dersanemiz öğrencisi olsun olmasın tercih yapmak isteyen tüm öğrenciler faydalanabilsin. Bu yüzden standımızı Fatsa Cumhuriyet Meydanına kurduk. Bu ayın 18’ine kadar burada ki öğretmenlerimiz büromuza gelen tüm öğrencilere tercihlerinde yardım edecekler. İftardan sonrada standımız açık kalacaktır. Tercihlerinde yardım isteyen tüm öğrencilerimizi buraya bekliyoruz.

Ayrıca sistemde bazı değişiklikler oldu. Bu değişiklerden çoğundan öğrencinin haberi yok. Örneğin Eğitim Fakültelerinin lise bölümleri kapatıldı. Milli Eğitim artık eğitim fakültelerinden öğretmen almayıp bunu Fen – Edebiyat fakülteleri bölümlerinden karşılayacak. Ayrıca sınav sonuç belgesinde birden çok puan türü var. Her üniversitenin bölümleri farklı puan türünden öğrenci seçiyor. Öğrencinin seçeceği bölümün puan türüyle kendi puan türünün uyuşması lazım. Çoğu öğrenci bunu bilmediği için bu konuda da öğrencilere yardımcı oluyoruz.’’ dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde