01 Mayıs 2024

FEM LYS’ye Damgasını Vurdu

  • PDF

fem10-7-2013Önceki yıllarda yaklaşık bir ay sonra açıklanan lisans yerleştirme sınavının ( LYS ) sonuçları bu defa 7 gün gibi rekor bir sürede belli oldu. Açıklanana sonuçlara göre Fatsa da ek puanda Osman Ezim MF-1, MF-2, TM -1, TM -2 alanında Fatsa 1.si olurken Muhammet Enes Baş YGS yerleştirme puanında YGS-1 ve YGS-6 da Fatsa 1.si oldu. Ayrıca sözel alanda TS-1ve TS-2 alanında Nazlıcan Karaduman Fatsa 1.si olup LYS ye damgasını vurdular….

Dershane Müdürü Volkan OĞRAŞ ÖSYM’nin açılanması bizim için sürpriz oldu..çok ani bir açıklamaydı ama öğrencilerimizin başarısı sürpriz değil sıradan bir durum

Oğraş , öğrenciler yoğun bir maratondan geçtiler. Uzun süren bu maratonun sonucunda umarım ki herkes hak ettiği puanı almıştır .

Şimdi sıra tercihlere geldi tercihlerde en az sınav kadar önemlidir. öğrenciler ve veliler bu konuda yeterli bilgiye sahip olduğunu zannetmiyorum. Öğrenciler tercih zamanında mutlaka dershanelerinden yardım almalı bu bağlamda Fem dershanesi olarak tercih dönemi boyunca bütün öğretmenleriyle tüm öğrencilere yardım etmeye hazır olduğunu söyledi dershane müdürü Oğraş sınavda başarılı olan bütün öğrencileri kutladığınI , aileleri ve öğretmenlerini tebrik ettiğini dile getirdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde