01 Mayıs 2024

Fatsa Şehit Şükür Bağdatlı Anaokulu’nda Duvarımız Renklensin Etkinliği

  • PDF

boy12-6-20135 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında Fatsa Şehit Şükür Bağdatlı Anaokulu’nda, Fatsa Belediyesi iş birliğince “Duvarımız Renklensin” etkinliği düzenledi. Etkinliğe Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Etkinlik kapsamında okul duvarları boyandı.

 Etkinlik kapsamında bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı, “Şehit Şükür Bağdatlı Anaokulu ve Fatsa Belediyesi iş birliğince düzenlen programa iştirak ettik. Gerçekten yapılan bu sosyal etkinlik hem Dünya Çevre gününe hemde Şehit Şükür Bağdatlı’nın adı verilen okula yakışan ve takdire şayan bir uygumla oldu. Fatsa Belediyesinin yapmış olduğu Katkı’nın sayesinde okulumuzun duvarları renklenerek farklı bir görsel imaj sağlamış oldu. Yapılan bu sosyal etkinliğe katkı ve emeklerinden dolayı Fatsa Kaymakamımız Bekir Atmaca’ya, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’a, Fatsa Milli Eğitim Şube Müdürümüz Ercan Uçak’a, okul müdür ve öğretmenlerimize, minik öğrencilere ve değerli velilerimize, her zaman tüm faaliyetlerde yanımızda olan Mir Kuzey gazetenize çok teşekkür ediyorum” dedi.
Bir konuşmada Şehit Şükür Bağdatlı Anaokulu Öğretmeni Ebru Şahin, “5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında okulumuz Şehit Şükür Bağdatlı Anaokulu ve Fatsa Belediyesi beraberliğinde okulumuz duvarlarını boyama etkinliği yaptık. Okulumuz yeni kurulan bir eğitim yuvası olduğu için birçok eksikleri bulunuyor. Hem okulumuzun tanınması hem de varolan eksikleri bu tür faydalı ve sosyal etkinliklerle gidermeye çalışıyoruz. Bu tabi elimizde olan imkânlar neticesinde sağlanabiliniyor. Dolayısıyla Okulumuzun maddi bir gelir olmadığı için çok önemli sayılacak eksiklerimiz bulunuyor. Bu kapsamda Fatsa Kaymakamımız Bekir Atmaca, Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan ve İlçemizin önde gelen iş adamlarının okulumuz destek vermelerini bekliyoruz. Şehit Şükür Bağdatlı Anaokulu 2013 – 2014 eğitim ve öğretim kayıtları başlamış olup ve 36 ay ile 66 ay aralığında bulunan tüm yaş gruplarına kaliteli ve güvenli bir eğitim sistemi içerisinde faaliyetlerine başlamıştır” dedi.boya12-6-2013boyam12-6-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde