01 Mayıs 2024

Atatürk İlkokulundan Muhteşem Final

  • PDF

etki12-6-2013Atatürk İlkokulu’nun düzenlediği, ‘Yıl Sonu Şenliği’ programı Kaymakamımız Sayın Bekir Atmaca, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Gürsel Avcı, öğretmenler, öğrenciler ve yoğun misafir katılımıyla Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleşti.
        Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Ahmet Tikenoğlu öncelikle kandil gecesi olması münasebetiyle, programa katılan tüm misafirlerin kandilini kutladı.

Okul Müdürü Ahmet Tikenoğlu; “Değerli misafirler öncelikle hepinizin kandilini kutluyorum ve hoş geldiniz diyorum. Bugün öğretmen ve öğrencilerimiz sizlere ‘Yıl Sonu Şenliği’ adı altında hazırlamış oldukları etkinliği sunacaklar. Sizlerin de bildiği gibi okulumuz artık sadece ilkokul oldu ve önümüzdeki eğitim dönemi itibariyle 1-4 olarak hizmet verecek. Ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel Avcı’nın takibi ve Kaymakam Bekir Atmaca Bey’in çabaları neticesinde 2013-2014 eğitim öğretim dönemimizde yeni okulumuzda olacağımızı umuyorum. Atatürk İlkokulu 1966 yılından bu yana hizmet vermektedir. Şu ana kadar da prefabrik ek binalarla eğitim vermiştir. Biz hiçbir zaman bir mazeretin arkasına sığınmadık, okulun dört duvarı içerisinde de saklı kalmadık. Bizlere verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştık. Yapılan her çalışmada emeği geçen bütün öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Branş öğretmeni arkadaşlarımın Atatürk İlkokulu’nda son okul geceleri, onlara gittikleri okullarında da başarılarının devamını diliyorum. Yine bu yıl son senesi olan 8. Sınıf öğrencilerimiz var, onların da zihinleri açık, gönülleri hoş olsun diyorum. Girecekleri sınavlarında ise istedikleri puanlara ulaşmalarını diliyorum” şeklinde konuştu.
Gecemizde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Gürsel AVCI’ da bir konuşma yaparak, Atatürk İlkokulu’nun ismine yakışmayan bir görüntüde olduğunu belirterek, Sayın Kaymakamımızın, Sayın Belediye Başkanımızın ve Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüzün büyük destek ve çabaları sonucunda Bakanlığımızın onayından geçerek 2013 yatırım programına alındığını ve Atatürk İlkokulunun yeni binasının yapımına en kısa zamanda başlanacağını söyledi. Ayrıca Okulun önce 24 derslik olarak planlandığını ancak yapılan incelemelerin sonucunda 16 derslik olarak yapılmak istendiğini fakat bu bölgenin ihtiyacını karşılayabilmek adına bunu 20 derslik olarak en kısa zamanda yapılacağı müjdesini gelen konuklara verdi ve bu müjde sonrası salondaki veliler sevinçleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel AVCI’yı uzun uzun alkışlayarak gösterdi.

     Fatsa’ da İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmaktan son derece gurur duyduğunu ifade eden Müdürümüz AVCI, çünkü çok değerli bir eğitim ordusu ile çalışıyorum. Atatürk İlkokulu da müdürü, müdür yardımcısı, öğretmen ve velisi ile bunu gösterdi. İlçemizin medarı iftiharımız diyebileceğimiz okullarımızdan bir tanesi. Bizi onurla gururla Ankara’ da temsil ettiler. İlçemizde çok güzel başarı elde ettiler sosyal ve kültürel alanlarda. Bu konuda çok güzel çalışmaları oldu” dedi.

       Müdürümüz AVCI, ev ziyaretlerinin öneminden de bahsederek, “İlk göreve başladığımda bunun da planlamasını yaptık. Okul müdürlerimizle toplantı yaparak mutlaka veli ev ziyaretlerine ağırlık verilmesi gerektiğini ifade ettik. Geldiğimiz aşamada ilçemizde en fazla ev ziyaretini Atatürk İlkokulu gerçekleştirdiğini tespit ettik. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

       8 Haziran’ da yapılacak olan SBS sınavına girecek olan 8. Sınıf öğrencilerine başarılar dileyen Müdürümüz AVCI, programın hazırlanmasında emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencileri teşekkür etti. 

            Program; Müdür Yardımcısı Ahmet Çetin’in hazırladığı slâyt gösterisi ve öğrencilerin hazırlamış olduğu çeşitlik gösterilerle devam etti.etk12-6-2013etkin12-6-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde