01 Mayıs 2024

Fatsa Fen Lisesi İlk Mezunlarını Verdi

  • PDF

fem5-6-2013Fatsa Fen Lisesi 2012-2013 eğitim-öğretim yılı ilk mezunlarını verdi.
Fatsa Fen Lisesi son sınıf öğrencileri okul bahçesinde mezuniyet töreni yaptı. Programa Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı, Şube Müdürleri Atilla Yiğit, Hüseyin Biberoğlu, Ercan Uçak, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Okul Müdürü Şenol Yılmaz konuşma yaparak, "Bu gecenin gururunu yaşayan, kalpleri heyecan ile çarpan öğrencilerimize, çok değerli velilerimize ve yakınlarını tebrik ediyorum. Fatsa Fen Lisesi ilçenin ilk Fen Lisesi olma özelliğini taşımaktadır. İki şube ve kırksekiz öğrenci ile eğitim ve öğretime başlayan okulumuz 2009-2010 yılının ikinci döneminde şimdiki binamıza taşınmıştır. Açıldığı günden itibaren puanları her yıl artıran okulumuz 2012-2013 eğitim-öğretim yılında 472 puanla son kaydını kapatmıştır. Amacımız ve hedefimiz gelecek yıllarda başarı çıtasını daha yükseklere çıkarmaktır. Ben mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Ardından okul birincisi Merve Ergenç, ikinci İlayda Kulaç, üçüncü Tuğçe Bıyıklı’ya Hediyelerini Kaymakam Bekir Atmaca ve Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı verdi.
Diplomaların dağıtılmasının ardından öğrenciler hep birlikte kep fırlattı daha sonra da müzik eşliğinde mezuniyetin tadını çıkardı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde