01 Mayıs 2024

“Kahvaltımı Yapıyorum” Projesi Kulak Çetirtepe Ortaokulu’ nda Devam Ediyor

  • PDF

kah5-6-2013İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün öğrencilere kahvaltı alışkanlığı kazandırmak, öğrencilerin sağlıklı büyüyüp yetişmeleri ve dengeli beslenmelerini sağlamak amacıyla uygulamaya başlattığı “Kahvaltımı Yapıyorum Projesi” kapsamında Kulak Çetirtepe İlkokulu-Ortaokulunda kahvaltı günü düzenlendi.

Kahvaltı programına İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel Avcı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Hüseyin Biberoğlu, Ercan Uçak, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

“Kahvaltımı Yapıyorum Projesi” kapsamında Kulak Çetirtepe İlkokulu – Ortaokulunda tüm sınıfların kahvaltı yaptığını ifade eden okul müdürü Hüseyin Akca, öğrencilerin bir arada kahvaltı yapmaktan çok mutlu olduklarını söyleyerek “Kahvaltı programımıza katılan İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, şube müdürlerimize ve okul müdürlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel Avcı, kahvaltı yapan öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Kahvaltının önemine değinerek sağlıklı büyüyebilmeleri ve derslerinde başarılı olabilmeleri için her sabah düzenli olarak kahvaltı yapmalarını tavsiye etti.kahv5-6-2013

8. Sınıf öğrencilerini ziyaretinde öğrenciler ile yakından ilgilenerek sohbet eden Müdürümüz Avcı, SBS sınavına çok iyi hazırlanmalarını çünkü sınava az bir zaman kaldığını bu zamanı iyi değerlendirmelerini söyledi. Hedeflerini iyi belirlemelerini isteyerek 8 Haziran’ da yapılacak olan SBS sınavında başarılar diledi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde