01 Mayıs 2024

Eğitim Kurumları Halı Saha Futbol Turnuvasının Şampiyonu Yalıköy Ortaokulu

  • PDF

DSCN9278 1600x1200Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Eğitim Kurumları arası geleneksel halı saha futbol turnuvasının final maçında Şampiyon Endüstri Meslek Lisesi’ni 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Yalıköy İlköğretim Okulu oldu.

Bizim Stadyum Halı Sahada oynanan maçta Yalıköy ilköğretim okulu karşılaşmanın ilk yarısını 3-0 önde kapadı. İkinci yarıda kendini sıkmayan ve rahat bir futbol ortaya koyan Yalıköy İlköğretim Okulu rakibinin hatalarından da yararlanarak 3 gol daha buldu ve karşılaşmayı 6-0 kazandı. Karşılaşmada Yalıköy’den çok sayıda öğrenci ve öğrenci velisi okullarına destek verdiler. Taraftarlar farklı skoru yakaladıkları andan itibaren, “İşte taraftar işte şampiyon” tezahüratları ile coştular. 
Karşılaşma sonunda turnuvanın hakemlerine, Bizim Stadyum Halı Saha yetkililerine teşekkür plaketi takdim edildi. Daha sonra ise önce üçüncü takım Atatürk Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi üçüncülük kupasını İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Biberoğlu’ndan aldı. Ardından da ikinci takım Endüstri Meslek Lisesi’ne kupasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı takdim etti. Son olarak ise turnuvanın şampiyonu Yalıköy ilköğretim Okulu kupasını Kaymakam Bekir Atmaca’nın elinden aldı. Tören toplu hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi. Şampiyon takım Yalıköy İlköğretim Okulu’na sponsorlar Yalıköy Merkez Kasabı Sahibi Mahmut Memiş 3 tepsi baklava ikram etti. Yalıköy ilköğretim Okulu 3 tepsi baklavayı taraftarları ile birlikte tüketti.kurum29-5-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde