01 Mayıs 2024

TÜBİTAK Ankara Birincisi Aslancami Ortaokulu, Kaymakamımız Sayın Bekir Atmaca ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel Avcı’yı Makamında Ziyaret Etti

  • PDF

tubitak22-5-2013Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu ( TÜBİTAK ) işbirliği ile gerçekleştirilen “Bu Benim Eserim” Proje Yarışmasının Ankara’ da düzenlenen Türkiye Finali’nde projesi ile birinci olan öğrenci Sibel Duvan, okul müdürü İbrahim Çoban eşliğinde Kaymakamımız Sayın Bekir Atmaca ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel Avcı’ yı makamında ziyaret etti.

İlk ziyaretlerini İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel Avcı’ya gerçekleştiren Aslancami Ortaokulu müdürü İbrahim Çoban ve öğrenci Sibel Duvan, Ankara’ da birinci olan projeleri hakkında bilgi verdi.

Müdürümüz Avcı, TÜBİTAK Ankara birincisi Sibel Duvan’ı tebrik ederek derslerinde ve sınavlarda başarılar diledi.

Daha sonra TÜBİTAK birincisi Sibel Duvan ve Aslancami Ortaokulu müdürü İbrahim Çoban, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel Avcı ile birlikte Kaymakamımız Sayın Bekir Atmaca’yı makamında ziyaret ettiler.

Okul müdürü İbrahim Çoban ve öğrenci Sibel Duvan’ı makamında kabul eden Kaymakamımız Atmaca, proje sahibi öğrenciyi tebrik ederek altın ve kitap hediye etti. Proje hakkında bilgi alarak öğrenci ile sohbet etti, aldığı başarıdan dolayı ailesine, öğretmenlerine ve kendisine teşekkür ederek başarılar diledi.

Kaymakamımız Atmaca, “TÜBİTAK Ankara Bu Benim Eserim Finalinde birinci olarak ilimizin ve ilçemizin adını duyuran okul müdürümüzü, danışman öğretmen ve öğrencimizi ayrı ayrı kutluyor başarılar diliyorum” dedi.tubitak-22-5-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde