29 Mart 2024

KENDİ ESERLERİNİ SERGİLEYECEK

  • PDF

Fatsa Askerlik Şubesi memuru olan Yılmaz Demir, sergi açmaya hazırlanıyor.

Ahşap oymacılığı yapan Yılmaz DEMİR, el emeği göz nuruyla hazırladığı eserlerini Fatsa Kültür Sarayında açacağı sergide görücüye çıkaracak.

Boş vakitlerini ahşap işlemeciliği yaparak değerlendiren Demir, hobi olarak başladığı ahşap oymacılığında profesyonelleşerek yaptığı eserleri ile büyük beğeni topluyor.

Yaptığım çalışmaları çevremle paylaştığımda beğenilerini ve desteklerini görüyor olmam bana daha çok heyecan ve mutluluk verdi diyerek açıklamalarda bulunan Yılmaz DEMİR; “Çalışmalarımı daha itinalı ve görselliğine önem vererek yapmaya başladım. Çalışmaya devam ettiğim sürece hiçbir profesyonel eğitim almadım. Bu sanatla ilgili olarak sosyal medya ve internet aracılığıyla araştırmalar yaptım. Çalışmalarım için çeşitli motif, desen, yazı ve şekilleri bir araya getirerek kompozisyonlar düzenleyip, kağıda aktararak kalıplar oluşturdum. Kendi çizimlerimin yanı sıra daha önce kağıda aktarılmış çizimleri de kalıp olarak kullandım” dedi.

Demir, 14 Eylül 2015 tarihinde saat 13:00’te Fatsa Kültür Sarayında açılışı yapılacak olan serginin 20 Eylül 2015 tarihine kadar açık kalacağını da sözlerine ekleyerek; birbirinden güzel eserleri görmeleri için herkesi sergisine davet etti

.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde