29 Mart 2024

“Bu Seçimin Kazananı Benim”

  • PDF

ulvs26-3-201430 Mart 2014 yerel seçimlerine son 4 gün kaldı.

Kalan bu süre zarfında adayların çalışmaları ve heyecanları daha fazla artarken; vatandaşlarda sandıklardan çıkacak olan sonuçların hangi doğrultuda olacağını şimdiden tartışmaya ve merak etmeye

başladı.

Fatsa’daki seçimin en popüler adaylarından olan Ulvi Süvarioğlu; “ bu seçimin kazanı benim diyerek şahsıma yönelik gösterilen teveccüh her geçen gün artıyor” dedi.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde vatandaşların Fatsa’nın kaderini ve yaşam tarzını belirleyeceklerini ifade eden Süvarioğlu; “Bu seçim Ulvi Süvarioğlu ile yeni bir yaşam, yeni bir dönem seçimidir.” şeklinde konuştu.

Seçime çok az bir süre kaldığını ve güzel geçen havalar ile birlikte seçim çalışmalarını diledikleri gibi gerçekleştirdiklerini belirten Ulvi Süvarioğlu gazetemize yaptığı özel açıklamada; özellikle Fatsa kadını ve gençlerinin kendisine olan yoğun ilgi ve sevgisine karşı büyük sorumluluk içerisinde olduğunu kaydetti.

Açıklamalarına devam eden SÜVARİOĞLU;”Seçim çalışmalarımız nedeni ile sık sık kadın ve gençlerimiz ile bir araya gelme şansımız oldu. En son Dumlupınar Mahallesinde kadınlarımız ile yaptığımız toplantı gerçekten seçim süresindeki en duygusal, en yoğun iletişim halinde olduğumuz günlerden biriydi. Belki de hiç konuşmadan göz göze anlaştığımız bir toplantıydı ve çokta güzel sinerji oluşturduk. Fatsa’nın yürekli kadınlarına ve gençlerine en içten sevgilerimi gönderiyorum.” şeklinde konuştu.

“ Bu Seçimin Kazananı Benim”

Fatsa halkı’nın iyi yürekli insanın kim olduğunu anladığını ve sevgiyle kucakladığını ifade eden Süvarioğlu; “ Ben şu anda bu seçimi bir şekilde kazanmış bir adamım. Çünkü bana karşı gösterilen, büyük, küçük herkesin saygı ve sevgi ortamı esasta benim seçimin ötesinde sorumluluğumu arttırdı. Bizim için herkes değerli. Fatsa’da soluk alan, Fatsa’da ekmek parası kazanan herkes el üstündedir. Hepimiz bu ülkede yaşıyoruz, aynı gemideyiz. Ben seçimin ötesinde büyük bir sevgi, büyük bir saygı kazandım. Bana sevgi ile bakan gözler, beni kucaklayan annelerimiz, gururla bakan gençlerimiz varken, ben bu seçimin kaybedeni değil, ancak kazananı olurum. Sayenizde moralimiz ve motivasyonumuz çok iyi. Güzel sonuçlar bekliyoruz” dedi.

“Yeni yaşam Tarzının temsilcisi Ulvi Süvarioğlu’dur“

Fatsa’nın kaderini ve yaşam şeklini belirleyecek bir seçim olduğunu ve kendisine verilecek sorumluluk için halkın teveccühünü beklediğini kaydeden Süvarioğlu; “ Biz konuşmalarımızda hep şunun altını çizdik. Siz esasında sadece bir Belediye Başkanı seçmiyorsunuz. Bu seçim ile birlikte 30 Martta yeni bir yaşam tarzı seçmiş olacaksınız. Yeni yaşam Tarzının temsilcisi Ulvi Süvarioğlu’dur. Mevcut yaşam tarzının temsilcileri diğer adaylardır. Seçimi siz belirleyin. Geleceğe, medeniyete, çağdaşlığa yönelik bir hayat tarzı mı, yoksa kendi yağında kavrulan bir hayat tarzımı istiyorsunuz? Bu seçim Ulvi Süvarioğlu ile yeni bir yaşam, yeni bir dönem seçimidir.” dedi.

“Oyunuzu Verirken Çok Büyük Sorumluluğunuz Var”

Verilecek oyların çok büyük sorumluluğa sahip olduğunu ve Fatsa’nın geleceği için büyük bir önem taşıdığını kaydeden Süvarioğlu; “Diğer adaylar iktidara gelir ise biz de diyeceğiz ki Fatsalılar gidişattan memnun ve her şeyden mutlu. Herkese saygı ve sevgilerimizi sunacağız. Ama diyeceğiz ki, biz de haddimizi bilelim. İnsanlar değişim istemiyorlar. Bize değişim istendiğine dair söylemler geldiği için biz bu yola çıktık. Ama şimdi vatandaşın da bize yüklediği sorumluluğu almasının zamanı. 30 Mart Türkiye’de genel seçimlerin provası olacak, dolayısıyla oyunuzu verirken çok büyük sorumluluğunuz var. Hem mevcut Türkiye sorunlarımız için refleksimiz var mı onu göstereceğiz. Hem de Fatsa yeni projeler ile yeni bir hayat mı seçecek onu göreceğiz.” ifadelerinde bulundu.

“Fatsa’ya Karşı Sorumluluğum Dünde Vardı, Bu Günde Var, Yarında Olacak”

Fatsa’ya olan derin sevgi ve sorumluluğunu hiç bir zaman yitirmediğini belirten Ulvi Süvarioğlu “Benim Fatsa’ya karşı sorumluluğum dünde vardı, bu günde var, yarında olacak. Biz bu döneme kadar elimizden geldiği kadarını yaptık. Ama şu anki sorumluluğumuz eskiye nazaran daha fazladır. Çünkü halk gözleriyle, dokunuşlarıyla, kucaklamalarıyla kalbimizde yer edindiler. Özellikle genç arkadaşlarımızın yolda bizi durdurup, Ulvi abi biz senin yanındayız demeleri kalbimizde daha büyük bir yer edinmelerine yol açtı. Bununla birlikte benim gelecek nesillere karşı bir sorumluluğum oluştu. Yaşım ne olursa olsun, statüm ne olursa olsun bundan sonraki dönemlerde Fatsa gençliğinin başını kuma gömmeden, hiçbir şeyden korkmadan en güzel hayatları yaşamaları için her daim yanlarında olacağım. Beni sevgi ile kucaklayan Fatsa kadınlarının tüm isteklerini karşılayan bir yöneticisi olacağım. Sorumluluğumuzun en iyi şekilde bilincindeyiz.” dedi.

“Büyük ve Güzel Şeylere Layıksınız”

Fatsa halkının en iyiye ve en güzele layık olduğunu belirten Süvarioğlu; “31 Mart sabahı uyandığımızda Fatsa kime layık ise onunla birlikte yoluna devam edecek. Fatsalı kimi kendine layık görüyorsa onu oylayacak. Benim için büyük bir aday, vizyonu ve misyonu çok kuvvetli bir aday diyen herkese gönülden teşekkür ediyorum. Bunu olumlu anlamda yorumluyorum ve diyorum ki; madem siz beni büyük ve güzel sıfatlarla anıyorsunuz. Siz de büyük ve güzel şeylere layıksınız, o zaman bu şehir için büyük olanı seçin. Vizyonu iyi olanı seçin, el ele, kol kola yolumuza devam edelim.” İfadelerinde bulundu.ulv26-3-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde