16 Nisan 2024

'Gönül Gözünden Yansımalar Yapıldı'

  • PDF

Fatsa Özel Sevgi, Kültür ve Sanat Evi kursiyerlerinin hazırladıkları 'Gönül Gözünden Yansımalar' adlı yağlı boya resim sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı'nda sergilenen sergiye Belediye Başkan Adayları, STK başkanları, ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Duyguların renklerle ifade edildiği serginin açılış konuşmasını yapan Fatsa Özel Sevgi, Kültür ve Sanat Evi Ressamı Sevgican Özel, "Bugün nedense hüzünlendim. Birden 7 yıl öncesine gittim. Özel Sevgi Kültür ve Sanat Evimizin köşesinde bir atölye oluşturmuş ve heyecanla başladık resim yapmaya. O gün tanıştık fırça ve boyalarla buruk sevincin ardından. Öyle heyecan duyduk ki, ilk sergimizi 23 Nisan 2007 yılında Fatsa Eceler Eyvanında açtığımızda. O gün sergimizin açılışı Türk Klasik Müziği konseriyle gerçekleşti. Bu süreçte geçen 8 sene bizden çok şeyler aldı götürdü. Ayağımızın altından kayan kum taneleri gibi zaman akıp geçti. Hepimiz çok mutluyuz. Bugüne kadar hiç kimse 'neden buradayız' demedi, ama 'iyi ki buradayız' dedi." diye konuştu.

Konuşmanın ardından birbirinden farklı konulu ve duygu dolu resim sergisinin açılış kurdelesi protokol üyeleri eşliğinde kesildi. Özel Sevgi, Kültür ve Sanat Evi tarafından organize edilen'Gönül Gözünden Yansımalar' adlı tematik yağlı boya resim sergisinde çok sayıda kursiyerin onlarca sanat ve yaşanmışlık duygusuyla yapılan resimler, katılımcılardan tam puan aldı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde