29 Mart 2024

Bizim Yapacak Daha Çok İşimiz Var

  • PDF

adl26-3-2014Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’ın seçim çalışmaları kapsamında dün akşamki ilk durağı Sağlık Dolmuşçuları oldu.
Sağlık Dolmuşçuları durağında çiçekle karşılanan Fatsa Belediye Başkanımız aynı zamanda Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Anlayan’a, Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili de eşlik ettiler.
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan burada yaptığı konuşmada Ordu’nun Büyükşehir olmasıyla vatandaşların 2 tane belediye başkanı seçeceğini belirterek, “2 tane belediye başkanı şehrimize vatandaşlarımıza hizmet verecek. İki tane belediye başkanının sorumluluk alanları farklı ama aynı şehre hizmet verecek. Yeni dönemde yeni projelerimiz de var. Bu gezilerimizde 10 yıldır yaptıklarımızı anlatmaya çalışıyoruz. 10 yılda bir çok yatırımı hayata geçirdik. Sadece şu Bolaman ırmağına yapılan taş duvar tahkimatı üç buçuk trilyon lira. Yaptığımız en küçük trilyonla ölçülüyor. Artık devasa yatırımlar bizlerle beraber Ak Parti hükümeti ile küçük sıradan işler oldu. 10 yıldır birilerinin hayal dediği işler sıradan konuşulan işler oldu ama bunlar yetmez daha fazlasını yapacağız. 10 yıl önce dolmuşlarının bizden 3 isteğinden biri şu kasisleri yapın yollardan gidemiyoruz istediğiydi. Hamdolsun 10 yılda 180 kilometre yol yaptık, bunun 130 kilometresi asfalt. Biz asfalttan vazgeçmeyeceğiz bütün köy mahalle yollarımızı sıcak asfalt yapacağız. Önümüzdeki dönemde suyuydu, yoluydu, kanalizasyonuydu daha fazlasını yapmak için gayret göstereceğiz. Bu şehrin gelişmesine dönük ekonomisinin büyümesine yönelik hizmet ve yatırımlarımız devam edecek.” dedi.

“Biz Hizmet Üretiyoruz Dedikodu Değil”
Yeni Devlet Hastanesi ile beraber Sağlık dolmuşçularının çok daha büyük bir ivme kazanacağını ifade eden Başkan Anlayan, “Kurtuluş mahallemiz gün geçtikçe nüfusu büyüyen ilçemizin en büyük mahallesi oldu. Spor Kompleksimiz bu mahallemize ayrı bir güzellik kattı. Yeni Fatsa Devlet Hastanesi Projemiz Fatsa tarihinde yapılan en büyük yatırım oldu. Dün buraya gelip hastane için ne yaptılar benim yaptığım gibi duruyor diyenlere buradan cevap olsun. Ak Parti Hükümetimizin Fatsa tarihinde bir kalemde Fatsa'ya yaptığı en büyük yatırım yeni Fatsa Devlet Hastanesi projesidir. Biz hizmet üretiyoruz dedikodu değil. Spor Kompleksi gereksiz diyen bir zihniyet bu şehri yönetmeye talip, bu mudur yani arkadaşlar. Fatsa’nın her tarafında Ordu’nun her tarafında Giresun’dan, Samsun’dan insanlar buraya geliyor. Fatsa'ya bir katma değer bırakıyorlar. Yaşadıkları yerde Spor kompleksimizi Fatsa’mızı tanıtıyorlar. Bizler Fatsa’mızın sadece yarınını değil 50 yılını düşünerek projeler üretiyoruz. Muhalefetin söyleyebileceği bir tane projesi bile yok. Bizim yapacağımız çok işimiz var, biz gerçekten bu millete sevdalıyız.” diye konuştu.adlm26-3-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde