29 Mart 2024

Takımın İskeletinin Kalmasından Yanayız!

  • PDF

muammer24-4-2013Başkan Muammer Coşkun 1930 Bafraspor maçını değerlendirdikten sonra gelecek yıl ile ilgili görüşlerini belirtti.

“Fatsa Belediyespor Markasını Oluşturduk”
Gelecek yıl başarının geleceğine inanıyorum. Bu sene takımımızda geçen yıldan sadece iki oyuncu var Mehmet Aslan ve İbrahim Öz. Ama her yıl iskelet bozuluyor yerine yeni iskelet yapılıyor. Bizler de diyoruz ki bu iskelet bozulmamalı, onun yerine iskelete yeni takviyeler yapılmak suretiyle gelecek sene daha rahat bir şekilde şampiyonluğun geleceğini düşünüyoruz. Yönetim olarak tabi ki üzgünüz, kimse bizim kadar üzülmesin, kimse bizim kadar emek sarf etmedi. Bu bir bayrak yarışıdır. Aldığımız bayrağı daha yukarılara çıkarmaya çalıştık ve Fatsa halkına, Fatsa Belediyespor’un varlığını hatırlattık. Fatsa Belediyespor markası oluşturduk. İnşallah bundan sonraki süreçte de hem maddi olarak hem de manevi olarak kulübümüzün yanında olacağız.

“Henüz Bir Karar Almadık”
Neticede yönetimimizden ayrılacak isimler olacaktır. Yeni isimler takviye olacaktır. Artık onu da zaman gösterecektir. Eğer tekrar bizlere layık görülürse kamuoyu tarafından en iyi şekilde yapmaya çalışırız. Ama farklı bir durumda da takımımızın her zaman maddi manevi yanındayız. Yönetim olarak henüz bir karar almış değiliz. Özellikle bu seneki maddi manevi desteğinden dolayı kendi yönetimimize, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Fatsa halkına, teknik ekibime, futbolcularıma çok teşekkür ediyorum.

“Vicdanen Rahatız”
Ayrıca yine bizleri bürokratik olarak destekleyen İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin, Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, Başkan yardımcılarımız Muharrem Aktepe ve Bülent Yücetepe’ye de buradan ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Bizim için güzel bir olguydu iyi günlerimiz de oldu kötü günlerimizde ama vicdanen verilemeyecek hiçbir hesabımız yok. Vicdanen çok rahatız ama bu vicdan rahatlığının yanında da başarıda gelseydi tadından yenmeyecekti. İnşallah ilerleyen süreç Fatsa Belediyespor camiası için bizler için hayırlı olur.

''Kesin olan birşey yok''
Yeni sezon için şu anda çok erken baktığımız zaman takımımızın son iki tane maçı var bu iki maçın sonunda kalacak futbolcularımız belirlenecektir. Birde farklı bir duyumda alıyoruz. Üçüncü lig statüsünde dördüncü lig kurulması gündemde. Dördüncü lig, amatör ligi ilk dört içerisinde bitiren yani 2. 3. 4. bitiren takımlar bu lige alınacak şeklinde duyumlar geliyor. O yüzden gelecek yılın hesaplarını şimdiden yapmak çok zor ama şunu diyoruz. Bu takımın iskeleti omurgası bozulmamalı takviyelilerle gelecek yıl devam edilmeli. Şu anda tek doğru bu.
Bizim bu seneki sloganımız “o sene bu sene”ydi. Bunun tabi ki olmasını canı gönülden istedik. Ama farklı bir olgumuz daha var. Bunu da Bafra maçından sonra belirledik . “ varsa ötesi, yaşarız onu da.” Cümle devrik ama başımız dik” şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde