29 Mart 2024

“Tüm Olumsuzluklara Rağmen Şampiyonluk Bizi Bekliyor”

  • PDF

olumsuzluk3-4-2013Fatsa Belediye spor Başkanı Muammer Coşkun kulüp yöneticileri ile birlikte bir basın açıklaması yaptı. Başkan Muammer Coşkun çok iddialı olduklarını belirtirken Fatsa Belediye spora 15-20 kişinin değil tüm Fatsalıların destek olmasını istedi. Fatsa Belediye spor yardımlaşma ve dayanışma gecesinde katılım sağlayan tüm Fatsa’lılara teşekkür ederken konuşmasına şöyle devam etti. “Geceye katılım oldukça yoğun oldu, Tabi ki maddi açıdan beklediğimiz gibi olmasa da salonun dolup taşması ve koordinasyon konusunda sıkıntı yaşamamızda bizi mutlu etti. Buradan İstanbul’daki hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum.   Tabi ki gecenin yıldızı ata ithalat ve Mehmet Sönmez oldu. Ata ithalat Fatsa sanayi bölgesinde dantel imalatıyla uğraşmakta olup İstanbul’da ise düğme, çıt çıt gibi benzeri ürünler üzerine faaliyet göstermektedir. Bir diğer firma olan sönmez gıda Fatsa da gıda toptancılığı sektöründedir. İçişleri eski bakanımız İdris Naim Şahin’in tavla takımını açık artıma usulüyle 32 bin liraya satın alan sönmez gıda sahibi Mehmet Sönmez gecemizin yıldızı olmuştur. Yine gecemizde açık artırmaya sunduğumuz formamızı Atabeyoğlu olarak ilçemizde faal firma sahiplerinden Selçuk ve Okan kardeşler 25 bin lira karşılında almış olup İçişleri Eski Bakanımız İdris Naim Beyin formaya vermiş olduğunu rakamı 25 bin değil de 30 bin lira yaparsanız size bir tavla takımı da bende diyerek açık artıma bedeli yükseltmiştir. Bunun yanı sıra gecemize birçok işadamımızın desteği olmuştur. Gecemizin sonunda yapılan açık artıma sonucunda 170 bin lira katkı sağlanmış oldu. Gece öncesinde toplam olarak 500 adet bilet bastırmış olup 200 adetini Fatsa’da bürokratlarımıza, siyasi liderlerimize, Fatsa’da önde gelen iş adamlarımıza dağıttık. Vurgulamak gerekiyorsa Fatsa Belediye spor denilince Fatsa akla geldiği gibi Fatsa denilince de Fatsa Belediye spor akla geliyor. Bizi üzen bu bağdaşının gecemize yansımaması yani Fatsa’da 4 kişilik bir katılım olması bizi ziyadesiyle üzdü. Gecemize katılarak bizi onurlandıran Fatsa Belediye Başkanımız sayın Hüseyin Anlayan’a, Fatsa kaymakamımız Bekir Atmaca’ya, Ak Parti Fatsa ilçe teşkilat başkanımız Fatih Sözen’e, Fatsa Belediye başkan yardımcımız Bülent Yücetepe’ye çok teşekkür” dedi.

Sadece Konuşmayla Olmuyor İcraatta Gerekli

Söz konuşmaya geldiğinde herkes Fatsa Belediye sporun 3.lig değil de 2.lig de olmasını istiyor ama iş icraata geldiği zaman kimsenin yanımızda olmadığını, düzenlemiş olduğumuz gecemize katılımın az olmasıyla gördük. Sadece konuşmayla olmuyor birazda icraat gerekiyor. Bir spor kulübü başkanı olarak Fatsa’dan en azından 25 – 30 kişi görmek isterdik. Bu mutlu gecemizi ekranları başında izlemek yerine gecemize katılarak bizzat olarak paylaşmak isterdik. Bugün baktığımızda Fatsa Belediyesi spor kulübüne yakışır bir şekilde yapmıştır. Bizi mutlu gecemizde yalnız bırakmayan Ordu’lu, Fatsa’lı, Kumru’lu, Korgan’lı hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Bu hafta içerisinde yapılan müsabakalarda Bafraspor ve Zaraspor erteleme maçlarını oynadılar ve yenildiler. Bu bize bir anda potaya girmemizi sağladı. Şuan itibariyle de potadayız liderin 5 puan gerisindeyiz. Yani 3 – 5 puanın önemini hepimiz biliyoruz. Devre arasında Erbaa maçının ardından sonra takımımızda değişikliler yaptık. Değişiklilerden biri teknik hocamız Sinan Bayraktar hocamız oldu. Buradan takımımıza bu güne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Fatsa Belediyespor kulübü yönetimi bu hocamızla takımımıza daha fazla katı sağlamayacağına karar verdiğimiz için yollarımızı ayırdık. Bunun yanı sıra 3 futbolcumuzu kadro dışı bıraktık. Bu karar süreç içerisinde yönetim üyelerimizin ortak görüşüyle dışardan bir hocayla değil de alt yapıdan yetişen bir hocalarımızla yollarımızı sürdürme kararını aldık. Dolayısıyla da geçen hafta itibariyle de alt yapı hizmet veren hocamız Taner Gürsoy takımımızın hocası olmuştur ve yardımcısı olarak da yine alt yapı hocalarımızdan Erdem Yar hocamız yapmaktadır. Hem yönetim olsun hem de Fatsa Belediye spor kulübü olarak her iki hocamıza güvenimiz sonsuzdur. Sonuç her ne şeklide olursa olsun biz hep arkasında olacağız. Önümüzde 6 tane final maçımız var. Burada belirtmek gerekirse spor kulübü olarak, yönetim olarak, taraftar olarak biliyoruz ki bu 6 final maçını alırsak şampiyonuz diyebiliriz. Şimdi burada önemli olan ikinci yarının ilk 6 haftada yakaladığımız seri tekrar yakalayarak 6’da 6 yaparak şampiyon olmaktır.

Şampiyonluk Bizi İstiyor

Tüm olumsuzluklara rağmen bu sene ki şampiyonluk bizi istiyor. Allah bizi muvaffak etsin. Ayrıca geceyle alakalı Fatsa Ticaret Odası Başkanı Tayfun Karataş bizi arayarak yönetim kurulu ile alacakları bir rakamla Fatsa Belediyesi spor kulübüne destek olacaklarını söylediler. Ve kendisine teşekkür ediyorum. Ve yine esnaf ve kefaret oda başkanımızda seçimleri ve kongreleri vardı onlarda gelemediler ama desteklerini belirttiler. Biz istiyoruz ticaret odamız ve esnaf kefaret odamız gibi diğer odalarımızdan da destek bekliyoruz. Esnafımızdan olduğu gibi halkımızdan da destek bekliyoruz. Çünkü bu kulüp sadece destek veren 15 – 20 kişinin değil tüm Fatsa’nın kulübüdür. Eğer iyi bir yere gelecekse de bu tüm Fatsa halkının sayesinde olacaktır dedi. ŞAHSÜVER ÇITIR

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde