29 Mart 2024

Karadeniz’in ilk GS futbol okulu Fatsa’da Galatasaray futbol okulu açıldı

  • PDF

gs-3-4-2013Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in yavru aslanlar projesi çerçevesinde büyük kentlerde faaliyet gösteren futbol okullarının bir şubesi de Fatsa’da açıldı.

Okulun kurucusu ve genel koordinatörü Oğuz Totan konuyla ilgili şu bilgileri verdi:

“Kendim Konyalıyım. Fatsa’ya da ilk gelişim. 2 yıldır hayalini kurduğum bu projeyi burada gerçekleştirmiş olmaktan son derece heyecan ve mutluluk duyuyorum. Galatasaray kulübüyle 6 aydır sürdürdüğüm görüşmelerden sonra, Galatasaray futbol okulları alt yapı sorumlusu Yiğit Turan buraya gelerek hizmet vereceğimiz tesisimizi inceledi ve çok beğendi. Okulun açılmasını onay verdi . Beni de Metin Oktay Tesislerine çağırdılar ve görüşmeler sonunda okulumuzu açtık. Şu anda öğrenci kayıtları devam etmektedir. İlk antrenmana 14 nisanda başlayacağız. Ancak resmi açılışımızı 27 Nisan 2013 Cumartesi günü saat 13.00’de yapılacaktır. Açılışımıza tüm Fatsalıları bekleriz.”

Spor eğitimi aldığını ve futbolun içinde yetişmiş bir kişi olduğunu ifade eden Genel Koordinatör Oğuz Totan; “Küçük kentlerdeki yetenekler kendilerini kanıtlama ya da birilerinin dikkatini çekme fırsatı bulamamaktadır. Okulumuz, Galatasaray kulübünün uzaktan kontrol ve denetimi altında eğitim verecektir. Bizim okulumuzdaki üst düzey yetenekler de, belirli zamanlarda Galatasaray Tesislerinde yapılacak seçmelere katılma şansı bulacaklar, bu seçmelerde başarılı olanlar kulübün alt yapısına alınacak, ondan sonraki her türlü eğitim ve barınmaları Galatasaray kulübü tarafından karşılanacaktır. Dolayısıyla Fatsa’dan da bu seçmelerde başarılı öğrenciler çıkacağına inanıyorum. Onlara böyle bir fırsatı yaratabilmek için çalışacağız. Fatsa’ya ve Fatsalılara hayırlı olmasını dilerim.”dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde