18 Nisan 2024

İkinci Yarıda İki Galibiyet Fatsasporun

  • PDF

Bölgesel Amatör Ligin 16.haftasında Bulancak Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde Fatsa Belediyespor’u konuk etti. Karşılaşmayı Fatsa Belediyespor 1-0 geriye düştüğü maçta Malkoçoğlu lakaplı futbolcusu Yusuf ve İbrahim’in penaltıdan attığı gollerle 2-1 kazandı. Bulancak Belediyespor’un tek sayısı Burak’tan geldi.
Karşılaşmaya her iki takım taraftarları da büyük ilgi gösterdiler. Fatsa Belediyesporlu taraftarlar stada şehir girişindeki bir akaryakıt istasyonundan polis eskortu eşliğinde stadyuma gittiler.
Maça hızlı başlayan taraf konuk ekip Fatsa Belediyespor oldu.

3.dakikada Fatsa Belediyespor atağında Ulaş’ın sol çaprazdan sert vuruşu üstten auta çıktı.
19.dakikada Fatsa Belediyespor’un kullandığı serbest vuruşta Oktay Taze uzaktan sert vurdu ancak top üstten auta gitti.
25.dakikada yine bir Fatsa Belediyespor atağında kazanılan serbest vuruşu İbrahim kullandı, defanstan dönüp yükseklik kazanan topa Selman müsait durumda kafa vurmayı denedi ancak cılız yaptığı vuruş autla sonuçlandı.
30.dakikada ev sahibi Bulancak Belediyespor’un golü geldi. Bu dakikaya kadar rakip sahada çok fazla etkili olamayan ev sahibi ekibin atağında Yusuf ceza sahası önündeki Ercan’a aktardı, Ercan daha müsait durumdaki Burak’ı gördü. Kaleci ile karşı karşıya kalan Burak düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.
Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
53.dakikada Bulancak Belediyespor atağında Burak’ın sağdan vuruşunu kaleci Mehmet Bayram son anda önledi.
57.dakikada Bulancak Belediyespor’un kazandığı serbest vuruşta Özay’ın şutu kornerle sonuçlandı.
63.dakikada Fatsa Belediyespor’un beraberlik golü geldi. Bu dakikada Volkan kullandığı serbest vuruşta oyuna ikinci yarı dahil olan Yusuf aşırtma bir kafa vuruşla topu uzak köşeden filelere gönderdi.
77.dakikada Fatsa Belediyesporlu Ulaş rakibi ile girdiği tartışmada küfür ettiği gerekçesi ile hakem tarafından kırmızı kartla oyundan atıldı.
81.dakikada konuk takım Fatsa Belediyespor’un galibiyet golü geldi. Bu dakikada ceza sahasının sol çizgisinde Taylan ile mücadele içerisinde bulunan Rıdvan’ın elle oynadığı gerekçesi ile maçın hakemi penaltıya hükmetti. Atışı kullanan İbrahim Öz takımına galibiyet golünü kazandırdı. Bu dakikadan sonra ev sahibi takımın beraberlik çabası sonuç vermedi ve Fatsa Belediyespor zorlu Bulancak deplasmanından altın gibi 3 puanla döndü.

                                                                                                                                                    ŞAHSÜVER ÇITIR

STAD: Bulancak Şehir
HAKEMLER: Doğan Altun *** Emrah Ünal *** Alparslan Yılmaz ***
BULANCAK BELEDİYESPOR: Tuğrul ** Taner ** Özay ** Rıdvan ** Burçin ** Serkan ** Ali ** Yusuf ** Nevzat ** Burak ** Ercan
FATSA BELEDİYESPOR: Mehmet Bayram ** Cem ** İbrahim ** Özgür Mehmet Arslan *** Önder *** Güneş ** (Taylan **) Oktay Taze ** Selman ** Volkan ** Ulaş **
GOLLER:Dk.30 Burak, Dk.63 Yusuf, Dk.81 İbrahim (Pen)
SARI KARTLAR: İbrahim, Güneş (Fatsa Bldspor) Nevzat (Bulancak Bldspor)
KIRMIZI KART: Dk.77 Ulaş (Fatsa Belediyespor)

DSC 3485 1280x850

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde